De carrière van Donny van de Beek

De 26-jarige Donny van de Beek werd in 1997 geboren in Nijkerkerveen, vlakbij Amersfoort. Hij doorliep de gehele jeugdopleiding van Amsterdams’ trots Ajax, alwaar hij in 2015 zijn debuut maakte in de hoofdmacht. In 2017 weet hij een definitieve basisplek te veroveren.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Donny van de Beek (@donnyvdbeek)

Donny was onderdeel van de gouden generatie Ajacieden die in 2019 tegen alle verwachtingen in de halve finale van de Champions League wist te behalen. Hij speelde alle wedstrijden en maakte belangrijke doelpunten, waaronder tegen Juventus. Na dat seizoen kon Van de Beek een prachtige transfer maken naar het koninklijke Real Madrd. Hij besloot Ajax echter nog een jaar trouw te blijven en verkaste vervolgens naar Manchester United, waar hij mede door veelvuldig blessureleed niet aan spelen toekwam. Toch is het salaris van Donny van de Beek enorm. Ook na een verhuurperiode bij Everton kwam hij niet uit de verf, waardoor hij weg mag uit Manchester. Volgens de laatste geruchten zou Ajax tot één van de opties behoren.

De prachtige woonboerderij in Nijkerkerveen

Mocht Donny daadwerkelijk naar zijn oude liefde vertrekken, zal hij zich waarschijnlijk weer betrekken in zijn woonboerderij in zijn geboortedorp. De voetballer kocht het optrekje voor een kleine € 725.000. Voor dat bedrag krijgt hij een prachtig stulpje op een perceel van 6000 vierkante meter en een woonoppervlak van 200 vierkante meter, met ook nog eens verschillende bijgebouwen.

De woonboerderij van de voetballer beschikt over zes kamers, waarvan vier slaapkamers en twee badkamers. Naar verluidt heeft de voetballer plannen om zijn woning eens flink onder te handen noemen. En eerlijk is eerlijk, dat is ook hard nodig. Het interieur zit er immers wat gedateerd uit. Maar met een beetje handigheid is dit prachtige en rustgevende optrekje prima om te toveren tot een heerlijk paradijsje. Bekijk hieronder de foto’s van de woning:

Woonboerderij

Donny van de Beek boerderij

Woonboerderij Donny VDB