Donny Roelvink is anno 2023 veel meer dan ‘de zoon van’

Zoals bij veel BN’ers, worden zij door familiare banden bekend voor het grote publiek. Dat is bij de 25-jarige Donny Roelvink niet anders. Met een bekende vader als Dries Roelvink zijn Donny en zijn broer Dave op jonge leeftijd al vrij bekend geworden. Echter timmeren ze zelf ook zeker aan de weg. Zo heeft Donny zelf meegedaan aan verschillende televisieprogramma’s, waaronder Temptation Island VIPS en Expeditie Robinson. Ook heeft het model eigen televisieprogramma’s zoals De Roelvinkjes en Dave en Donny op expeditie. 

Anno 2023 kunnen we wel stellen dat Donny zelf keihard heeft gewerkt ook voor zijn carrière. Dit heeft hem zonder twijfel een goed zakcentje opgeleverd. We deden een kleine kentekencheck en merkten op dat hij in een Mercedes-Benz A 180 rijdt uit het jaar 2022. De wagen heeft een nieuwprijs van ongeveer €48.000. Onlangs besloot hij de Mercedes klaar te maken voor de zomer door hem een nieuw jasje te geven.

De auto van Donny Roelvink

Donny Roelvink heeft zijn auto dus een geheel nieuwe look gegeven en het ziet er zeker niet slecht uit. Op de video is te zien dat hij eerst aan komt gereden in zijn oude kleur (zwart) en de auto vervolgens wordt omgetoverd tot een stijlvolle lichtgrijze wagen. Zoals verwacht krijgt de video veel aandacht en stromen de likes achter elkaar binnen. Onder de video vermeldt Donny deze caption: ‘Summer ready✔️ You like it? Big thanks to @wrap_destination 🤍’ 

Bekijk hieronder de Instagram-video van de auto:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Donny Roelvink (@donnyroelvink)