Wie is Holly Ramsay?

De 23-jarige Holly Ramsay is de schitterende dochter van Gordon Ramsay. In de media wordt ze omschreven als een ware schoonheid, vooral door haar strakke figuur. Inmiddels heeft ze al zo’n 300.000 volgers op Instagram. Ook heeft ze een eigen podcast waarin ze in gesprek gaat met beroemdheden en andere mensen om te praten over haar moeilijke tijd en die van anderen. Vroeger heeft ze namelijk een zware tijd gehad en vond ze het moeilijk om erover te praten met anderen. Hiermee probeert ze dus veel mensen te helpen, wat een prachtig gebaar is.

 

De blondine is ook gek op autoraces. Regelmatig bezoekt ze samen met haar vader verschillende autoraces en eerlijk is eerlijk, dit maakt haar alleen nog maar aantrekkelijker. Zorgzaam, sportief, hardwerkend én bloedmooi.

De dochter van Gordon Ramsay geniet volop van de zon

Zoals eerder vermeld is Holly aardig bekend op social media en houdt daarom haar volgers graag op de hoogte met verschillende kiekjes van haar vakantie. Recent heeft ze op Instagram een nieuwe photodump geplaatst en de likes stromen – zoals verwacht – achter elkaar binnen. Op de foto is de blondine te zien in een strakke kleurrijke bikini. Bekijk hieronder de foto’s:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door HollyAnna Ramsay (@hollyramsayy)