Een bizarre ontdekking na 15 jaar

Een man en vrouw waren verdrietig toen ze hoorden dat hun 15-jarige zoon werd gediagnosticeerd met een genetisch overdraagbare ziekte. Beiden deden een DNA-test om te kijken van wie het gen kwam, maar de uitslag bleek anders te zijn dan ze hadden verwacht.

Beide ouders hebben een DNA-test gedaan, maar er bleken geen gelijkenissen te zijn tussen het DNA van hen en dat van hun zoon. De dokter vertelde dat hun zoon hoogstwaarschijnlijk bij de geboorte is verwisseld met een andere baby. De moeder van de zoon schreef naar Reddit: “Ik was sprakeloos en besefte het pas de volgende ochtend. Ik weet echt niet wat ik moet doen. Moeten we het hem vertellen? Waar is onze ander zoon? En moeten we hem gaan zoeken?” Ze voegde eraan toe: “Daarbij wil ik zeggen dat ik nog steeds evenveel van hem houd en dat er niks veranderd, maar het heeft me wel geraakt.”

Mensen in de reacties waren in shock door het verhaal. Velen zeiden dat ze juridische stappen moeten ondernemen. Iemand schreef: “Ga terug naar het ziekenhuis om je biologische kind te vinden. De andere familie moet dit weten en jullie zoon ook. Jullie kunnen samen zitten om over de situatie te praten en wellicht kunnen jullie in contact blijven.” 

Nog iemand schreef: “Ga naar het ziekenhuis!!! Wie weet hebben ze er vaker een zooitje van gemaakt.” 

Een ander schreef: “Wat een vreselijke situatie. Het is niet leuk om dit tegen je zoon te moeten zeggen, maar jullie moeten het wel doen. Vergeet hem niet te zeggen hoeveel jullie beiden van hem houden.”

Een ander Reddit gebruiker schreef: “Beide jongens zijn al vijftien jaar en zouden niet zomaar weggaan bij de mensen die ze als ouders zien en waar ze zijn opgegroeid. Als ze nog baby’s van een paar weken oud waren, dan konden ze makkelijker naar hun biologische ouders, maar niet als ze al vijftien zijn.”