De carrière van DJ Paul Elstak

Deze happy-hardcore-dj kennen we natuurlijk allemaal wel. Paul Roger Elstak is geboren op 14 januari 1966 in Den Haag en is vooral bekend onder zijn artiestennaam DJ Paul Elstak. De liefde voor muziek ontstond al op jonge leeftijd door zijn vader: jazzmuzikant Nedly Elstak. In 1987 werd Paul aangenomen als dj in de Rotterdamse discotheek Blue Tien Inn. Dit was zijn eerste en grote optreden als dj. In 1992 richtte Elstak zijn eigen label Rotterdam Records op. Drie jaar later bracht hij zijn eerste single uit en daarna volgden er nog vele, zoals het razend populaire Rainbow in the sky. 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Paul Elstak (@djpaulelstak)


Na vele Happy Hardcore feestjes wist Paul een grote fanbase op te bouwen in Europa en Australië, de Verenigde Staten en Japan. Vanaf 2010 in DJ Paul Elstak niet meer weg te denken uit de partyscene. Ook scoorde hij hit na hit met onder andere Turbo, Kind van de Duivel, Engeltje en Demons.

De Nederlandse dj koop een nieuwe auto: Porsche Cayenne Coupe

Het is duidelijk te zien dat Paul van zijn hobby zijn werk heeft gemaakt. Hij doet het al dik 25 jaar met plezier. En al dat harde werk was zeker niet voor niks. De dj maakte vorige maand namelijk bekend op zijn Instagram dat hij een nieuwe auto gekocht heeft. Bij autobedrijf VD Akker (@akkernl) heeft hij een prachtige zwarte Porsche Cayenne Coupe. Say hello to my new friend. Ik had nooit gedacht ooit in mijn leven een Porsche te kunnen kopen. Hard work pays off”, aldus de happy-hardcore-dj. De wagen accelereert je van je in 6 seconden van de 0 naar 100 kilometer per uur. Soortgelijke auto’s staan bij VD Akker te koop vanaf 146.000 euro.

Check de Porsche Cayenne Coupe van DJ Paul Elstak hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Paul Elstak (@djpaulelstak)