Bizar verhaal van DJ Jean

DJ Jean vertelt tijdens een podcast op het YouTube-kanaal van NandoLeaks een heel bizar verhaal van hoe hij aan een horloge komt. Hij zou hem namelijk gekregen hebben van een kennis, en dat is niet zomaar een kennis. Jean kreeg een Rolex van niemand minder dan Willem Holleeder. DJ Jean Vertelt:

“Willem Holleeder klopte aan de deur, en vroeg aan mij of ik meewilde naar een discotheek. Hij wilde namelijk een discotheek aan de grens van België kopen, en vroeg aan mij of ik wilde kijken of daar een beetje volk zou komen. Ik zei: ‘Oké, geen probleem’. Dus ik reed met hem mee naar België. Ik heb het hem toch afgeraden de discotheek te kopen. Een paar dagen later stond hij bij mij aan de deur, en vroeg hij of hij binnen kon komen. Ik zei wederom: ‘Oké, geen probleem’. Ineens stond hij met een doosje met een stalen Rolex Daytona met een witte wijzerplaat. Dat was mijn favoriete horloge, maar er stond een wachtrij van twee jaar voor.”

Check de video hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NANDOLEAKS | Real Talk (@nandoleaks)

“Die is voor jou”

DJ Jean reageerde verbaasd, en zei dat hij het horloge eigenlijk niet kon aannemen. “Holleeder zei: ‘die is voor jou”. Ik dacht: ‘Hoezo, die is voor mij?’. Blijkbaar vond hij het zo tof en bijzonder dat ik meeging om te kijken bij de club in België. Holleeder vertelde dat Jean de hele tijd naar zijn horloge zat te kijken. Hij had hem zelf namelijk ook. ‘Dus ik dacht dat je dat wel een mooie klok zou vinden’, zei Holleeder. Ik zei dat een horloge van 10.000 euro in geen enkele manier in verhouding stond met het even meerijden naar België. Ik kon het echt niet aannemen. Toch drukte hij hem in mijn handen. Tja, zeg maar nee tegen Willem Holleeder. Dus ik nam hem aan.”

Chantagemiddel?

DJ Jean vertelt dat hij verhalen had gehoord van anderen die cadeaus van Holleeder hebben gekregen, en dat deze werden gebruikt als chantagemiddel.

“Later hoorde ik dat hij dat soort dure dingen gebruikt om wat van mensen gedaan te krijgen. Toen heb ik hem nog even geconfronteerd. Ik voelde me toch niet helemaal lekker bij het horloge. Toen ik dit aan hem vertelde, antwoordde Holleeder: ‘Jean, maak je niet druk, je bent een vriend van mij. Het enige wat ik wil is dat je me af en toe even op de gastenlijst zet.’ Ik heb nooit iets raars of confronterends van hem vernomen. En toen had ik ineens mijn favoriete horloge.