Daarnaast brachten ze alles in beeld op YouTube, zo is de eerste video op het kanaal alweer bijna vijf jaar oud. Sindsdien hebben ze hun kijkers regelmatig op de hoogte gehouden van alle vorderingen. Verder brengen ze veel video’s uit met tips & tricks.

 

Geïnspireerd door de hippies van de jaren zeventig

In de beschrijving van het kanaal valt het volgende te lezen: ‘Na jarenlang niet te hebben geweten wat we met ons leven aan moesten, hebben we eindelijk besloten om na te jagen wat ons gelukkig maakt. Ge├»nspireerd door onze eerdere roadtrips, de hippies van de jaren zeventig en de alien Elon Musk, kiezen we ervoor om alles op het spel te zetten. We verkopen ons traditionele huis, zeggen onze huidige baan op en verhuizen van Florida naar Texas, waar we ons schuldvrije, off-grid zeecontainerhuis zullen bouwen.’

Waarom besloot dit koppel in een container te gaan wonen?

In een video leggen ze uit hoe alles verlopen is. Ze werkten allebei in restaurants en hadden geen ervaring met bouwen. Toen ze het vertelden tegen hun ouders, waren zij dan ook geschokt. Toch deden ze het. Ze stopten met werken, verkochten hun huis en gingen tussen de bomen wonen. Zo veranderden ze hun leven volkomen. Na een heel krakkemikkig begin werd de woning steeds een beetje mooier. Uiteindelijk zijn ze al heel wat jaren verder en ziet de woning er piekfijn uit.

Hieronder zie je hoe het verhaal allemaal begon:

En hieronder zie je een video van een maand geleden, waaruit blijkt hoe fijn dit koppel woont.