Het nieuwe stulpje in Aalsmeer

Na haar korte stint op Bonaire, waar ze een frisse start maakte met haar dochter, heeft Nicolette Kluijver besloten om terug te keren naar ons koude kikkerlandje. En raad eens? Ze is niet zomaar ergens gaan wonen, nee, ze heeft haar intrek genomen in een oogverblindende vrijstaande eengezinswoning in Aalsmeer, met alles erop en eraan.

Maar wacht, het wordt nog beter. Nicolette heeft niet alleen haar droomhuis gevonden, maar ze heeft ook nog eens een flinke korting weten te scoren! Ja, je leest het goed. Een flinke smak geld, maar liefst 23.000 euro, van de oorspronkelijke vraagprijs (675.000 euro) wist ze van de prijs eraf te krijgen. Dat is nog eens slim onderhandelen, toch?

Housetour van Nicolette Kluijver

En laten we het hebben over de features van deze prachtwoning. Denk aan een ruime garage waar niet één, maar twee auto’s in passen. Maar wacht, er is meer! Die garage kan ook nog eens dienstdoen als hobbyruimte of thuiskantoor. Dus als je Nicolette Kluijver zoekt, grote kans dat je haar daar vindt, bezig met haar volgende project.

Maar we zijn nog lang niet klaar. Het huis biedt een uitzicht waar je u tegen zegt. En met een open keuken, compleet met een trendy bar en moderne inbouwapparatuur, is dit de perfecte plek om te relaxen. En het beste van alles? Het is energiezuinig, met een energielabel A en maar liefst 35 zonnepanelen op het dak. Nicolette is niet alleen stijlvol, maar ook nog eens milieubewust.

Met als kers op de taart een grootste achtertuin kan je wel stellen dat het huis over bijna alles bezit. Dus laten we allemaal een toost uitbrengen op Nicolette Kluijver en haar stralende nieuwe onderkomen. Cheers!

Wij speurden even rond op Funda en vonden een aantal foto’s van de woning van Nicolette. Bekijk ze hieronder:

woning nicolette kluijver

woning funda aalsmeer

woning met schuur aalsmeer