De carrière van Dionne Slagter

In 2011 is Dionne Slagter begonnen met haar YouTube-kanaal onder de naam “Dionnetje1990” en later heeft zij deze naam gewijzigd naar ‘OnneDi’. Haar publiek bestaat vooral uit kijkers tussen de 8 en de 16 jaar en dat is ook wel te zien aan haar kanaal, want zo plaatst zij onder andere video’s waarin zij speelgoed uit test.

 

Het maken van video’s is Dionne dus op het lijf geschreven. Maar daarnaast is zij ook succesvol geweest als zangeres, acteur en auteur. Zo speelde zij in verschillende films en bracht zij in 2016 haar eigen boek uit onder de naam “OnneDi”. Kortom, Dionne zit absoluut niet stil.

Dionne Slagter is razend populair op Instagram

Naast Dionne, haar succesvolle carrière is zij met ruim 570.000 volgers ook erg actief op Instagram. Ondanks dat haar doelgroep op YouTube tussen de 8 en 16 jaar oud is, is dat op haar Instagram absoluut niet te zien. Zij plaatst de ene na de andere foto in opvallende outfits en nu is het weer raak. Zo duikt Dionne Slagter de bossen in, in een wel heel pikant setje en wij kunnen onze ogen absoluut niet van de prachtige blondine houden.

Alle spannende foto’s zijn natuurlijk mooi meegenomen, maar daarnaast bespreekt zij ook serieuze zaken met haar volgers op Instagram. Zo vertelde zij dat zij er 9 jaar geleden voor koos om een borstvergroting te doen, omdat zij erg onzeker was en veel gepest werd. Uiteindelijk heeft ze een documentaire gemaakt met de bijkomende gevaren van deze ingreep. Zeker een aanrader om een keer te checken. Hieronder vind je de foto’s van Dionne in het bos: