Drinken met je vrienden

Hoe je het ook went of keert. Wanneer jij eenmaal in een relatie terecht komt is er minder tijd om avondjes te drinken met je vrienden. Of jij nu iemand bent die elk weekend met zijn vriendin is, of juist iemand die nog veel tijd vrij maakt voor zijn vrienden. Uiteindelijk zul je met dezelfde hoeveelheid tijd meer mensen tevreden moeten houden. Maak dus gebruik van de flexibiliteit nu je single bent om de band met je vrienden te versterken.

single MAN MAN

Drink een maandje niet

Maak gebruik van deze tijd om jezelf wat discipline aan te leren. Dit kan zijn voor een latere relatie waarin je jouw weerstand tegen alcohol moet bewijzen aan je liefje of omdat het later niet meer kan door een vriendin die minstens even graag een wijntje drinkt. Ook leer je jezelf goed kennen wanneer je een maandje nuchter door het leven gaat, omdat je alles via een ‘scherper’ perspectief kan bekijken.

Flirt zonder schaamte

Word niet die man die in een relatie de bevestiging nodigt heeft dat ‘ie nog goed in de markt ligt. Zorg ervoor dat je in plaats daarvan die bevestiging van tevoren al hebt gekregen. Flirt erop los nu het nog kan, want in een relatie zul je dit toch echt binnen de perken moeten gaan houden.

Heb een one-night stand of scharrels

Dit hangt natuurlijk samen met het vorige punt. Echter is het belangrijk een beetje actief te blijven. Naast het feit dat het leuk is, zorgt het voor meer ervaring op elk gebied in je leven. Flirten, omgaan met nieuwe mensen en in sommige gevallen omgaan met schaamte.

Echter dien je er wel voor te waken dat het niet een ongevoelige bedoeling wordt. Wanneer je talloze one-night stands zal hebben, zal jij je in de toekomst minder emotioneel betrokken voelen wanneer je met iemand in bed duikt.

single MAN MAN

Doe eens wat geks

Vrijgezel zijn is een periode in je leven van complete vrijheid en flexibiliteit. Geen enkel persoon waar jij verantwoording aan hoeft te leggen en lekker doen wat je zelf wilt. Nu kan het nog. Wanneer je een vriendin hebt, zul je toch een beetje rekening moeten houden met haar wanneer je van plan bent jezelf compleet voor lul te zetten of iets ondoordachts te doen. Omgaan met schoonfamilie kan namelijk al lastig genoeg zijn..

Wees progressief, maar geniet

Het leven gaat snel, dus stop soms om even om je heen te kijken en te genieten van het moment. Geniet van je vrijheid en ga niet te hard op zoek naar iets of iemand. Wanneer het juist is zal alles op zijn plek vallen. Het is helemaal niet erg om lang single te blijven zolang je er zelf maar vrede mee hebt. Zorg daarbij wel dat je jezelf ontwikkelt. Persoonlijk en professioneel. Wanneer de tijd rijp is wil je namelijk wel kunnen bieden wat die droomvrouw nodig heeft.