Het bedrijf is opgericht door Bruce McQuiston vanwege zijn liefde voor mechanische voertuigen. Bruce McQuiston droomde er jaren lang van om zijn eigen motor te bouwen en is niet lang daarna dit gaan doen voor vrienden en klanten. Het bedrijf heeft snel naamsbekendheid opgebouwd nadat Bruce in Miami tijdens een motor event Ryan Arends had ontmoet. Deze twee mannen hebben passie voor motoren en bezitten de skills die nodig zijn om van een motor kunst te maken.

De motoren van Moto-Studio zijn als het ware de reflectie van McQuiston. Dit bestaat uit zijn kennis van materialen, bouwkundige ervaring en visie op kunst. Deze custom motoren zijn geweldig. Deze beschikken over moderne technologie, echter hebben deze motoren een oldskool look en feel. Als je het ons vraagt, werkt dit perfect. Dit zijn de dikste motoren van Moto-Studio.

Moto-Studio motor snelheid design mooi MAN MAN Moto-Studio motor snelheid design mooi MAN MAN Moto-Studio motor snelheid design mooi MAN MAN Moto-Studio motor snelheid design mooi MAN MAN Moto-Studio motor snelheid design mooi MAN MAN Moto-Studio motor snelheid design mooi MAN MAN Moto-Studio motor snelheid design mooi MAN MAN

Als je hard wil gaan dan wil je dat in style doen. Dat kan in ieder geval uitstekend met de dikste motoren van Moto-Studio.