We weten dat het een spannende dag wordt. Iedereen wilt de verloofde een dag geven om niet te vergeten. Deze activiteiten zijn voor jou en je vrienden gegarandeerd tof om te doen, en er is niet eens een grote portemonnee voor nodig. Wat wil je nog meer?

Top vrijgezellenfeest ideeën

Blokarten

Aan het strand scheuren in de door wind aangedreven landvoertuig met drie wielen en een zeil. Je haalt hoge snelheden en scheurt langs de kust. Met een grote groep kunnen jullie tegen elkaar racen. Een van de betere vrijgezellenfeest-ideeën, want een race van Max Verstappen is er niks bij!

Paintball / Airsoft:

We kennen het allemaal wel, maar niet altijd je tijd om het echt te gaan doen. Er zijn tegenwoordig heel veel toffe locaties waar jullie de strijd aan kunnen gaan. In het bos of door een stel verlaten gebouwen en knallen maar!

Wipe Out

Iedereen heeft vast wel eens een compilatie gezien van de beste Wipe Out-blunders. Erg leuk natuurlijk, maar nog leuker als je een van de maten onderuit ziet gaan bij de beruchte ‘rode ballen’. Als het lekker weer is, is dit een hele leuke activiteit om te doen. Er zijn veel uitdagende banen in Nederland. Denk je dat het niet lachen wordt om je maten over dit parcours te gaan? Check dan maar even deze compilatie:

 

BBQ workshop

Mannen en vlees is meestal wel de perfecte combinatie. Tijdens een BBQ-workshop leer jij hoe je het beste je vlees kan bakken, zonder dat dit een zwarte baksteen wordt. Onder begeleiding van experts leer jij hoe je de master achter de grill wordt!

vrijgezellenfeest ideeën MAN MAN
Foto Instagram: smokeygoodness

Elektrische bierfiets

Heb je al vroeg zin in een lekkere goud-gele rakker, dan is de bierfiets wellicht de perfecte oplossing. Met z’n allen op een rijdende bar door de stad rustig biertjes drinken. Een ideale afsluiter van de dag als je het ons vraagt! Voor de mensen die het vrijgezellenfeest toch naar een hoger niveau willen tillen: check het gruwelijke vrijgezellenfeest van Jon Olsson!