Overstap van militair naar de volwassen filmindustrie

In een persbericht van haar bureau zei Kayley Gunner: “Ik heb onlangs mijn dienstplicht in het leger beëindigd en ik ben op zoek geweest naar een nieuwe ervaring die verder gaat dan die geweldige jaren. Ik vond het leuk om in het verleden te cammen en kreeg veel vertrouwen om voor de camera te staan. In de volwassenen filmindustrie te stappen leek een logische stap om mij als merk vooruit te helpen.

Bovendien heb ik altijd een fascinatie gehad voor deze industrie en wist dat het iets zou zijn om na te streven dat ik leuk vind. Nu ik hier ben, kan ik niet wachten om de wereld te laten zien wat ik kan“, vertelt Kayley over haar overstap van legersergeant naar actrice in de volwassen industrie..

Iemand vroeg aan de knappe blondine over haar militaire achtergrond. Wat haar favoriete wapen is om te schieten, daarop antwoordde Gunner: “Een 240 machinegeweer! Ik was sterk en kon de jongens bijbenen, dus kozen ze mij als schutter!” 

Een ander vroeg haar wat de beste en slechtste dingen aan het leger zijn, waarop ze antwoordde: “Het beste: alles! Je ontmoet de beste mensen met wie je altijd bevriend zult blijven. Het is een heel ander soort vriendschap. Slechtste: iedereen heeft een andere mening over zijn verhaal. Het ergste was om gestationeerd te worden op Hawaï en het veld te moeten trainen en niet ten volle van het eiland te kunnen genieten.

En toen haar werd gevraagd welk carrière pad ze zou volgen als ze niet in de entertainmentindustrie voor volwassenen zat, antwoordde ze: “Ik wilde entertainmentnieuws en uitzendingen ingaan! Ik studeerde uitzendcommunicatie op het moment dat ik bij de industrie kwam.

Zie hieronder nog een aantal foto’s van haar Instagram: