De dochter van Vincent Cassel en Monica Bellucci

Deva Cassel is geboren op 12 september 2004 en is de dochter van Vincent Cassel en Monica Bellucci. Haar vader is een Franse acteur die je kan kennen van onder andere Black Swan, A Dangerous Method en Jason Bourne. Daarnaast kun je haar moeder kennen van haar modellenwerk en rollen in James Bond en The Matrix. Ondanks dat ze nu 58 jaar oud is, ziet ze er nog steeds prachtig uit. Genen die Deva hopelijk ook heeft geërfd.

Deva Cassel gaat het maken in de modellenwereld

De jongedame maakte haar modellendebuut op 14-jarige leeftijd toen ze werd gekozen als het gezicht van Dolce & Gabbana. Vorig jaar liep Deva ze voor het eerst op de catwalk voor het Italiaanse modehuis. Haar meest recente verschijning was op 13 december voor een show van het merk Jacquemus. Ze timmert dus hard aan de weg om model om haar modellencarrière van de grond te krijgen en tot nu toe gaat het heel goed. Naast dat ze op de catwalk te zien is, willen veel modemerken met haar samenwerken waardoor ze vaak op de cover staat van verschillende magazines. De 18-jarige jongedame heeft dus meer dan genoeg werk.

Op Instagram plaatst ze eigenlijk alleen maar foto’s van shoots die vaak door haar ouders worden gedeeld. Ondanks dat heeft ze toch 779.000 volgers. Neem zelf maar een kijkje naar onze favoriete foto’s van het model:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Deva Cassel (@d.casseluxxi)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Deva Cassel (@d.casseluxxi)