Wie is Delfine Stal?

Delfine Stal is een Nederlandse influencer en is – zoals gezegd – opgegroeid in Spanje. Dit heeft er mede voor gezorgd dat ze die taal vloeiend kan spreken. In een interview met FHM, gaf ze aan dat haar naam is afgeleid van dolfijn. “Mijn ouders hebben het ooit gehoord, dat vonden ze mooi en hebben mij toen zo genoemd. Ik ben echt superblij met mijn naam. Ik heb mijn naam zelf nog nooit bij iemand anders gehoord en krijg er vaak complimenten over.”

We hebben ook gelijk wat minder nieuws voor iedereen die na het zien van haar foto’s al helemaal verliefd is geworden, ze heeft namelijk al een relatie. Toch kan je blijven genieten van haar foto’s, want als we een blik werpen op haar Instagram zien we dat ze het liefst rondloopt in bikini. Iets wat eigenlijk ook niet zo gek is als je bent opgegroeid in Spanje.

Groei op social media maakt haar een hit op Instagram en TikTok

Tegenwoordig is het bijna een must om via social mediabekendheid te creëren en Delfine is in ieder geval goed op weg. Zo heeft ze op Instagram momenteel 172.000 volgers en gaat ze vooral op TikTok erg hard. Ook daar heeft ze namelijk al zo’n 260.000 volgers en heeft ze op haar vastgemaakte TikTok’s al miljoenen views gepakt. Waarop ze op één zelfs meer dan 3 miljoen heeft weten te verzamelen. Ze is dus een dame die opvalt.

Hoewel dit nu al goede cijfers zijn, verwachten we dat deze alleen nog maar zullen oplopen. Zo’n maand geleden stal ze namelijk al de show in een fotoshoot met FHM. We verwachten dan ook dat deze dame alsmaar bekender wordt en volgend jaar wel een plek in de FHM500 zal veroveren en het aantal volgers zomaar in een stroomversnelling kan raken. Wij hebben je in ieder geval al op haar prachtige, blonde verschijning geattendeerd. Bekijk hieronder nog wat extra foto’s van het Instagramaccount van Delfine Stal om deze maandag goed te beginnen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Delfine Stal (@delfinestal)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Delfine Stal (@delfinestal)