Code Rosé (Noordwijk) staat te koop op Funda

Leuk feitje: de winst van het pension zal niet op de bankrekening van Martien of Erica komen. De officiële eigenaar van het pension is Renkeland B.V., waarvan de aandelen in handen zijn van Renkeland Holding B.V.. De eventuele winst zal dus naar de B.V. gaan.

De historie van pension Code Rosé gaat ver terug. Zijn oorsprong ligt in 1907 met de naam: Huize Duin- en Veldzicht. Vroeger woonde hier drie gezinnen.

Als je het pension binnenstapt word je overrompeld met kleur en luxe. De zes tweepersoonskamers en familieappartement met drie slaapkamers hebben alle een eigen kleurenthema, van levendig en bruisend tot rustig en vredig. Daarnaast heeft elke kamer een luxueuze badkamer met vloerverwarming, douche, toilet en wastafel. Achter het pension ligt een fraai aangelegde, beschutte tuin met fontein en diverse Hortensia’s. De ideale plek om van het zonnetje te genieten. De woonruimte van 354 m², op een perceel van 465 m², biedt een prachtige villa waar ruimte geen probleem zal worden.

Woonkamer Code Rosé

Wat maakt het pension op Funda zo speciaal?

Behalve dat het volhangt met kleuren, krijg je in het pension de mogelijkheid om even het leven van De Meilandjes in te stappen. En als het altijd al je droom is geweest om een pension te beheren is dit echt je kans. Het zal niet alleen door De Meilandjes hartstikke populair zijn, het is ook nog eens megaleuk(bijzonder) ingericht. Alles staat klaar en de inrichting zit in de prijs inbegrepen. Nu moet het uiteraard wel je stijl zijn, want rust dat vind je er moeilijk.

Het pension is voorzien van rolluiken, dakisolatie, dubbel glas en muurisolatie. Daarnaast is er al glasvezel internet via KPN. Daarentegen heeft het een energielabel G, wat dus wat minder is en werkt warm water op een gasboiler.

Omgeving met populaire wijken

Het pension ligt gelegen op de grens met de populaire wijken Zuidduinen en Dobbelmannduin. Daarnaast kan je op wandelafstand bij de boulevard van Noorwijk aan Zee komen. Ook de grote steden als Amsterdam, Rotterdam en Den Haag zijn goed bereikbaar. Oftewel, hartstikke centraal.

Helaas is er geen eigen parkeergelegenheid en moet je daarvoor betaald of openbaar parkeren. Check hieronder voor meer foto’s van de vrijstaande woning (foto’s via Funda):

Slaapkamer boetiek Achtertuin meilandjes Kleurrijke gang huis