Deep Fear met Ed Westwick en Mãdãlina Ghenea

We waren er al stiekem een beetje bang voor: de nieuwe film Deep Fear valt vies tegen. Madalina Ghenea speelt Naomi, een ervaren zeilster. Ze reist door het Caribisch gebied om haar vriend Jackson (Ed Westwick) te bezoeken.

Plotseling ziet ze een noodsignaal van een zinkend schip en ze besluit de bemanning te helpen. Echter komt ze er al gauw achter dat deze mannen zich bezighouden met handelen in verboden middelen. Naomi wordt door de drie mannen gedwongen om naar het wrak te gaan om een hun lading op te duiken. De situatie wordt nog gevaarlijker wanneer Naomi wordt omringd door mensetende witte haaien die worden aangetrokken door de lichamen in het wrak.

Bekijk hieronder de trailer van Deep Fear:

 

Een zeer zwakke score voor de film op IMDb

Met in de hoofdrol Hollywood-hunk Ed Westwick, bekend van zijn rol als Chuck Bass in de hitserie Gossip Girl, staat de film bovenaan de Netflix-lijsten wereldwijd. Dit komt meer door de hype dan door de film zelf, als we de beoordelingen mogen geloven. Op Rotten Tomatoes krijgt de film een Audience Score van slechts 12% en de kenners van IMDb geven Deep Fear een 4.6 / 10 sterren.

Netflix-kijkers delen slechte reviews op X

Zoals alle mensen op X graag tweets plaatsen om hun mening te uiten, is dat ook bij deze film het geval. Een gebruiker plaatste het volgende bericht: “Gisteravond Deep Fear gekeken, nog nooit zo’n verschrikkelijke haaienhorrorfilm gezien, het gaat niet eens over een haai, het gaat over drugs verkrijgen uit een gezonken schip door een vrouw in een oversized rode beha.” Nog een gebruiker zei: “Deep Fear zou wel eens de slechtste film op Netflix kunnen zijn”