Kartonnen mini pingpongtafel van de Decathlon

Zoek je het perfecte item om je mancave of kantoorruimte te pimpen? Dan is de kartonnen tafeltennistafel van Pongori misschien wel precies wat je zoekt. De mini pingpongtafel is slechts 137 bij 65 centimeter groot en 75 hoog. Hierdoor is de pingpongtafel gemakkelijk in bijna elke ruimte te plaatsen. Hij is erg makkelijk op te zetten, dus je zou hem ook nog mee kunnen nemen als je bijvoorbeeld ergens naar een park gaat om daar te tafeltennissen. Het bovenste blad is gemaakt van hout, zodat de bounce van de bal erg soepel is.

decathlon kartonnen mini pingpongtafel

De tafel bestaat uit zeven elementen in verstevigd karton en 2 houtpanelen. De delen worden vastgezet met een gleufsysteem en vormen een erg sterk frame. De negen elementen zijn gemakkelijk te monteren; dit kost je maar zo’n vijf minuten. Door het gleufsysteem en het verstevigd karton is de tafel erg stabiel, wat natuurlijk belangrijk is voor tafeltennis. Ook is de tafel eco-friendly, het karton dat gebruikt wordt is namelijk afbreekbaar.

pingpongtafel binnen

De tafel is voor 35 euro te bestellen bij de Decathlon

Mini-tafeltennistafel

Ook heeft Pongori een mini pingpongtafel ontworpen die niét van karton is gemaakt. Deze heeft precies dezelfde afmetingen als de kartonnen tafel, maar is tien kilo zwaarder. Hij is snel demonteerbaar én opvouwbaar, zodat je hem gemakkelijk na gebruik in de kledingkast kwijt kan. De kartonnen tafel doet qua stabiliteit niet onder aan deze tafeltennistafel, maar de rebound op de spaanplaat is iets beter.

tafeltennistafel pongori

Kortom: deze tafeltennistafels zijn een hele toffe toevoeging voor thuis of werk en kunnen fungeren als een ontmoetingsplek voor collega’s. Ook is het een toegankelijke manier voor iedereen om even lekker bezig te zijn en achter het bureau vandaan te komen.

Wil je je tafeltennisspel verbeteren? Dan heeft deze bachelorstudent voor jou alle informatie die je nodig hebt. Door middel van het spel te analyseren door de tafel zelf heeft hij allerlei dingen op een rijtje gezet die jou kunnen helpen.