Waarom kiezen voor de Elops 900 E?

Wat maakt deze elektrische fiets zo speciaal? Laten we eens kijken naar de technische snufjes die deze Elops 900 E te bieden heeft. Met een lithium-ionbatterij van 36V kun je tot wel 70 km afleggen op een volledige lading, waardoor je voldoende bereik hebt voor al je dagelijkse avonturen. En met een krachtige naafmotor met een koppel van 35 Nm in het achterwiel, voel je de ondersteuning bij elke pedaalslag.

Maar het draait niet alleen om prestaties; comfort is ook belangrijk. Gelukkig biedt de voorvering van deze fiets een soepele rijervaring, terwijl het brede zadel en het stuur in de stijl van een omafiets zorgen voor een ergonomische en comfortabele zitpositie. Met slechts één kettingblad en 7 versnellingen is het schakelen een fluitje van een cent, terwijl de bekabelde schijfremmen zorgen voor veiligheid en controle, zelfs in druk stadsverkeer.

e-bike-decathlon-te-koop-goedkoop

De refurbished e-bike is een koopje

En laten we de details niet vergeten: LED-verlichting, een koplamp geïntegreerd in het frame en een achterlicht in het spatbord zorgen ervoor dat je altijd goed zichtbaar bent, terwijl de mogelijkheid om accessoires zoals een fietsmandje of een fietsstoeltje toe te voegen betekent dat deze fiets met je mee kan groeien.

Maar wat maakt deze fiets echt een koopje? Het feit dat het een refurbished product is van Decathlon NL – Second Life. Elke fiets is grondig gecontroleerd, gereinigd en indien nodig gerepareerd door deskundige technici, zodat je zeker weet dat je een kwaliteitsproduct krijgt voor een fractie van de oorspronkelijke prijs. Met gratis retourneren binnen 30 dagen en de mogelijkheid om 900 membership punten te sparen, is dit een deal die je niet wilt missen.

Dus waar wacht je nog op? Grijp deze kans hier bij Decathlon om een geweldige tweedehands e-bike te scoren en maak je klaar voor eindeloos fietsplezier!