Maak kennis met Debbie Janssen

De Brabantse fitgirl Debbie Janssen is er één om over naar huis te schrijven. Je kunt haar op Instagram volgen onder de naam @debbiexfitness waar ze regelmatig foto’s van zichzelf, work-outs en de rest van haar healthy lifestyle deelt met haar volgers

Ze is niet alleen goed in de sportschool, maar ook in de schoolbanken. Ze heeft fotografie gestudeerd en werkt nu fulltime als vastgoedfotografe. Ze is een bezige bij en aan FHM liet ze weten dat ze 45 uur per week werkt en daarnaast elke dag twee uur sport. Sporten is haar uitlaatklep en door haar drukke leven vliegen de dagen zo voorbij.

Debbie Janssen maakt deel uit van het team van XXL Nutrition. Eigenlijk had ze er niet op gerekend, ze was namelijk volledig met zichzelf bezig en haar doel was niet om iets met merken te doen. Ze viel op bij XXL Nutrition en zo is het balletje gaan rollen.

Naast het urenlang sporten, haar fulltime baan en Instagram heeft ze ook nog tijd om te reizen. Ze woonde tijdens haar studie drie maanden op Malta en heeft ze veel landen bezocht. Dit jaar was haar eerste reis buiten Europa. Ze is twee weken naar Bali geweest. Debbie merkt dat ze soms even rust nodig heeft en besluit dan om op reis te gaan om tot rust te komen.

De prachtige Instagram-foto’s van de fitgirl

Bij zo’n gezonde levensstijl komen vaak ook prachtige kiekjes kijken. Debbie zorgt goed voor haar lichaam en daardoor ziet haar lichaam er dan ook fantastisch uit. Gelukkig deelt ze graag foto’s via Instagram.

Hieronder een aantal foto’s van Debbie Janssen:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Debbie Janssen 🦋 (@debbiexfitness)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Debbie Janssen 🦋 (@debbiexfitness)