De heren Don en Nick Eimers (bekend van de Haarbarbaar), Justin Michel en Robert Helmer hebben de parfumerie opgericht, genaamd de SnuifDuif. Nu wij ons steeds meer bewust worden van hoe wij ons moeten verzorgen, is het tijd dat er ook een mannelijke parfumerie komt. De meeste parfumeries in deze wereld zijn toch voornamelijk gericht op vrouwen. En laten we eerlijk zijn mannen, we voelen ons nooit écht op ons gemak als we tussen al die vrouwen staan terwijl we op zoek zijn naar de juiste parfum voor mannen. Daar komt nu verandering in.

De SnuifDuif

De SnuifDuif

De SnuifDuif is een kleine parfumerie die een ode brengt aan het fijne leven in Amsterdam. De donkere tinten maken de parfumerie stukken ruwer en mannelijker dan de ‘normale’ zaken. Hier zal jij je ongetwijfeld op je gemak voelen, waardoor die zoektocht naar jouw ideale geur stukken beter zal gaan. Niet geheel verrassend is de mascotte een duif, die jou uitdaagt al je zintuigen te laten prikkelen. Door de beleving in de winkel waan jij je even in een droomwereld van bijzondere geuren; een uitdaging voor jouw neus.

De geuren in de SnuifDuif zijn zo bijzonder dat zij hun eigen begeleiding en presentatie vereisen. Vanwege deze reden is er elke week een Snuif-fuif in de SnuifDuif. Waar jij verbaasd wordt door de kennis en inzicht over de wereld van mannen geuren. Zo kan jij straks uitleggen hoe jouw luchtje opgebouwd is, in plaats van simpelweg te zeggen: “Lekker geurtje he?”. Een Snuif-fuif kan natuurlijk niet compleet zijn zonder de nodige gezellig- en gekkigheid.

de SnuifDuif

Tijdens de wekelijks terugkerende Snuif-fuif kan jij onder het genot van een drankje meer te weten komen over de geuren. De SnuifDuif is daarom niet je reguliere parfumerie, maar een echte mancave. Waar jij straks liever bent dan de plaatselijke kroeg.

De geuren van de Amsterdamse parfumerie

Voor je typische geuren hoef jij hier niet naartoe, deze ga jij hier namelijk niet vinden. Merken als Mirum en Montecresto zijn de geuren die jouw hart sneller gaan laten kopen. Exclusieve geuren die gekenmerkt worden door hun fijne texturen en die jou het gevoel van vrijheid en zelverzekerheid geven. Geuren waarmee jij je onderscheidt van de menigte.

de SnuifDuif

De SnuifDuif is gelegen op de Wolvenstraat 35, te Amsterdam. Dus mocht jij op zoek zijn naar een heerlijk geurtje voor de zomerperiode, dan weet je wat je te doen staat.