Mercedes-Benz 300 SL Roadster

Deze unieke Mercedes uit het jaar 1960 is in perfecte staat. De unieke groene kleur maakt deze klassieker een een waar pareltje. Naast het feit dat het een prachtbak is, liegen de prestaties er niet om. Deze klassieker haalt met gemak de 200 kilometer per uur.

Het is voor elke man de droom om daadwerkelijk zelf in zo’n klassieker als deze te cruisen, laat staan eentje te bezitten. Echter is dit niet onhaalbaar. Het zal je wat tijd (en geld) kosten, maar er zijn mogelijkheden. Je kan wachten tot je zo’n pareltje ‘toevallig’ tegen het lijf loopt, al is die kans relatief klein. Of je kiest ervoor om een Mercedes-Benz occasion aan te schaffen en hem een persoonlijke upgrade te geven. Bovendien is dit een toffe hobby om op te pakken in het nieuwe jaar. Alleen, met je beste maat of met je vader.

roadster sl 300 MAN MAN Mercedes benz MAN MAN 02 Mercedes benz man man 03 Mercedes benz MAN MAN 05 Mercedes benz MAN MAN 04

Ferrari 330 GTC

Het iconische merk Ferrari staat bekend om zijn supercars. Echter zijn ook de vintage auto’s van dit italiaanse automerk – op z’n zachts gezegd – opvallend. Deze Ferrari 330 GTC is een bak met enorm veel elegantie kon simpelweg niet ontbreken in dit lijstje. Gebouwd in 1967, maar nog in topconditie, is deze auto van binnen en van buiten een prachtige verschijning. Het Ferrari rode leer maakt deze klassieker helemaal af.

ferrari 330 man man 00 ferrari 330 man man 01 ferrari 330 man man 02 ferrari 330 man man 04 ferrari 330 man man 05 ferrari 330 man man 03

Ringo Starr’s 1966 Mini Cooper

Deze mag dan misschien niet de meest classy auto zijn uit dit lijstje, maar dat is ook niet de gedachte erachter. Deze Mini Cooper uit het jaar 1966 heeft een rijke Rock ’n Roll-geschiedenis. Hij is in bezit geweest van Ringo Starr, de drummer van de legendarische Beatles.

Chevrolet Corvette Sting Ray 1967

De Chevrolet Corvette Sting Ray is een icoon. De auto kent een rijke geschiedenis en is misschien wel Chevrolet’s bekendste model. Deze klassieker heeft zijn bijnaam te danken aan de ‘staart’ van de achterkant. Met zijn rode kleur is het een sportieve klassieker en zal het een favoriet zijn van menig verzamelaar.

chevrolet corvette sting ray MAN-MAN 4 chevrolet corvette sting ray MAN-MAN 2 chevrolet corvette sting ray MAN-MAN 3 chevrolet corvette sting ray MAN-MAN 7 chevrolet corvette sting ray MAN-MAN 6

Aston Martin DB5

Dit is een auto waarvoor menig autoliefhebber op het puntje van zijn stoel gaat zitten. Deze klassieker uit 1965 is voor iedere man die zich als James Bond wilt voelen. Op het witte doek was deze auto al een prachtige verschijning, maar in real-life maakt deze auto wellicht nog meer indruk. Beoordeel zelf:

Aston Martin DB5 convertible RM Sotheby's MAN-MAN 2 Aston Martin DB5 convertible RM Sotheby's MAN-MAN Aston Martin DB5 convertible RM Sotheby's MAN-MAN 7 Aston Martin DB5 convertible RM Sotheby's MAN-MAN 3 Aston Martin DB5 convertible RM Sotheby's MAN-MAN 5