Bioscoop

Een mancave in de tuin is de perfecte plek om ongestoord films en TV te kunnen kijken. Via ESPN compleet kun je alle nationale en internationale sportcompetities volgen, zonder dat je hier kabels of kastjes voor aan hoeft te sluiten. Met een lekkere loungebank en een Smart TV aan de muur ben je dus al een heel eind! Ook als echte filmliefhebber maak je van je outdoor mancave in een paar stappen een privébioscoop van je tuinhuis. Zorg voor een beeldscherm of projector, een paar comfortabele stoelen en maak met een popcornmachine en bierkoelkast de bioscoopervaring compleet. Let er wel op dat de mancave eerst goed geïsoleerd is, om vochtproblemen rondom je apparatuur te voorkomen.

Bar

Maak van je buitenruimte de ultieme plek om vrienden uit te nodigen en samen te genieten van je favoriete drankjes door er een eigen bar van te maken. Of je er nu een mancave van maakt in de stijl van een bruin café met houten meubels en een biertap, een cigar lounge met leren fauteuils en een whiskeycollectie of een zomerse buitenbar waar je cocktails serveert, een bar zorgt geheid voor gezelligheid. Een eigen bar in de schuur, het tuinhuis of de overkapping is ook ideaal om als gezin te kunnen borrelen met vrienden als de kinderen op bed liggen.

Fitness

Bouw je schuur of tuinhuis om tot home gym en je kunt je sportschoolabonnement voor altijd opzeggen! Met rubberen tegels kun je vrij eenvoudig een geschikte vloer installeren en met een power rack met lat pulley heb je al veel mogelijkheden voor verschillende work-outs. Je kunt je outdoor fitness inrichten en uitbreiden zoals je wilt en het voordeel is dat je dit eventueel ook zonder het aanleggen van voorzieningen als gas, water of stroom kunt realiseren. Kortom, de mogelijkheden van een outdoor mancave zijn eindeloos!