Ongelukje tijdens de filmopnames

In films met veel actie, zoals bij James Bond, zijn ongelukken en verwondingen bijna een gegeven. Dit is iets waar Dave Bautista en Daniel Craig alles van weten. Daniel Craig was vorige week te gast in de talkshow van Graham Norton en vertelde hij over verschillende verwondingen die tijdens de opnames van de films zijn opgelopen. Tijdens het filmen van No Time To Die brak hij namelijk een van zijn enkels nadat hij gestruikeld was.

 

James Bond is niet vies van een breuk

Maar daar bleef het niet bij. Tijdens het filmen van een actiescène in Spectre brak hij per ongeluk de neus van medespeler Dave Bautista. “Ik haalde naar hem uit en raakte zijn neus” begint de 007-acteur. “Ik hoorde een bot kraken en zei: ‘Oh mijn God, nee toch!’ en rende weg denkend dat hij me zou achtervolgen, maar hij ging er heel goed mee om”.

Het @getFandom account op Twitter deelde het verhaal dat vervolgens weer werd geciteerd door Bautista. De voormalige worstelaar liet toen een foto zien van kort na het oplopen van de blessure. Gelukkig kan Dave er zelf (nu) ook wel om lachen.

Ben jij een fan van de films en wil je meer James Bond films zien? Kijk dan hier naar alle James Bond films met Daniel Craig in de hoofdrol.