Wondermiddel voor je kleding

Je bent zeker niet de eerste die last heeft van onmogelijk te verwijderen vlekken. Iedereen knoeit wel eens tijdens het eten, spuit wel eens die goedkope deo te dicht op zijn kleding of loopt net wat verkeerd tegen zijn fiets aan. Voor het oplossen van dit probleem hoef je helemaal geen peperdure producten te kopen, je kan gewoon naar de Wibra lopen voor Dasty.

Dasty is een zeer goedkope ontvetter/vlekverwijderaar. Het fijne aan Dasty is dat erg geen ditjes of datjes aanzitten. Je spuit Dasty gewoon op je kleding, laat het ongeveer 30 minuten inwerken en gooit het daarna in de was. Natuurlijk zijn er wel verschillende flessen voor de verschillende soorten vlekken en verschillende kleuren kleding. Zo kunnen ook de inwerktijden overal wat anders zijn. Maar geen zorgen, deze worden duidelijk op de verpakkingen aangegeven.

De Dasty ontvetter is de #1 volgens consumenten

Dasty is dus ook een ontvetter. Dit betekent dat je van Dasty niet alleen maar producten hebt om je kleding schoon te maken, maar ook om vetvlekken te verwijderen. En als we de consumenten moeten geloven, is dit echt de #1 ontvetter, vooral voor die prijs. Op Facebook gaan berichten rondom de ontvetter heel Nederland rond en mensen beweren dat ze er alles – maar dan ook echt alles – schoon mee krijgen. Het is zelfs te bestellen op Bol.com.

dasty beste ontvetter te koop goedkoop

Van vrachtwagens tot aan frietpannen; het lukt allemaal. Komt dus een keer je familie over de vloer en je moet opeens alles schoon gaan maken? Dan hoef je niet meer drie uur lang te schrobben. Ook hier geldt weer: je spuit de Dasty erop, laat het de minuten intrekken dat op de verpakking staat, en spoelt het af. Makkelijker kan gewoon niet!

Bekijk de link hier van Bol.com om Dasty te bestellen.