Daphne Hardijzer op Instagram

Grote kans dat er bij het horen van de naam Daphne Hardijzer nog geen belletje zal geen rinkelen, maar na het lezen van dit artikel zal dit zeker veranderen. Daphne is namelijk een social media-sensatie die je absoluut niet mag missen. Zo heeft zij inmiddels ruim 127.000 volgers weten te verzamelen via Instagram die zij regelmatig voorziet van haar fantastische looks en verbluffende foto’s, waarbij zij regelmatig in een bikini te bewonderen is tijdens een van haar tripjes. Daphne is namelijk een echte avonturier en reist de hele wereld over. Zo was zij de afgelopen tijd in Italië, Ibiza en Engeland te vinden. Ook reisde ze af naar Zuid-Afrika, waar zij regelmatig op de foto stond met de prachtige Vivian Hoorn en Sheida Alhoei. wat een fenomenaal resultaat opleverde.

Verder heeft Daphne Hardijzer door haar fantastische uiterlijk en haar grote bereik op Instagram ook regelmatig samenwerkingen met merken en wordt ze uitgenodigd voor de leukste evenementen. We kunnen wel stellen dat Daphne dus een hardwerkende dame is.

Tot slot kun je Daphne ook tegenkomen op TikTok en hier geeft zij haar ruim 346.000 volgers een nog gedetailleerder kijkje in haar leven. Zo deelt zij regelmatig vlogs van haar leven en laat zij veelal haar leuke outfits zien. Maar hier blijft het niet bij. Daphne haar video’s bevatten namelijk ook een grote dosis humor. Hier deelt zij herkenbare situatie, waarbij zij ontzettend veel zelfspot heeft. Kortom, wij hebben er alle vertrouwen in dat de Nederlandse Daphne Hardijzer heel ver zal komen en hebben onze favoriete Instagram-foto’s van haar op een rijtje gezet:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door DAPHNEMH ✨ (@daphne.m.h)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door DAPHNEMH ✨ (@daphne.m.h)