Wie is Danique Hosmar?

Sommige mensen doen heel erg hun best om het influencer-life op te bouwen en andere overkomt het gewoon. Danique Hosmar is een Nederlandse dame die steeds bekender lijkt te worden in Nederland. Ze is nog maar 21 jaar en weet haar weg al aardig goed te vinden in het leven op sociale media. Danique is erg bekend op Instagram en heeft daar maar liefst 359K volgers.

Ze is veel in de sportschool te vinden en is zelfs een MyProtein-atleet. Daarom is er ook veel sport gerelateerde content op haar Instagram te vinden. Maar naast het sporten vindt ze het ook nog eens heel erg leuk om video’s te maken. Ze heeft Mediavormgeving Grafisch Interactief gestudeerd aan het Cibap in Zwolle en maakt ook veel video’s. Deze video’s plaatst ze vervolgens op haar YouTube-kanaal waar ze inmiddels alweer tientallen duizenden abonnees heeft opgebouwd. Natuurlijk kan iemand als Danique ook niet achterblijven op TikTok.

@daniquehosmarFor the ladies♬ what you heard – ᴋ ᴀ ʏ ʏ ᴢ ᴛ ᴜ ɴ ᴇ ʏ

Ze is alweer een tijdje single

Danique Hosmar heeft een lange tijd een relatie gehad met Jesse Heffels, die ook content creator is. Hij is atleet en verwerkt dit ook in zijn video’s. Hij is ook te zien op YouTube en TikTok en verscheen ook regelmatig in de video’s van Danique. Maar wat moeten wij hiermee, denk je misschien? Nou, eigenlijk niks. Een jaar geleden is de relatie tussen de twee stukgelopen. Dit was toentertijd natuurlijk erg verdrietig voor hen, maar weer goed nieuws voor de single mannen. Danique Hosmar is dus weer single. We zijn benieuwd hoe lang dat zo blijft. Haar bekendheid blijft, maar groeien dus we zullen ongetwijfeld nog veel van Danique Hosmar gaan zien. Zie hieronder een aantal foto’s:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Danique Hosmar (@danique.hosmar)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Danique Hosmar (@danique.hosmar)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Danique Hosmar (@danique.hosmar)