Wie is Danique Hosmar?

Grote kans, dat er bij de naam Danique Hosmar wel een belletje begint te rinkelen. Deze 20-jarige dame is namelijk een van de knapste meiden van het land en heeft de afgelopen twee jaar hard aan haar carrière op sociale media getimmerd. Hierdoor heeft zij inmiddels een flinke following van 269.000 volgers op Instagram verzameld, die zij regelmatig voorziet van de leukste foto’s. Buiten haar content kun je Danique ook kennen van de radiozender SLAM, waar ze het YouTube-programma Mensenmening presenteert. Verder is Danique in haar vrije tijd regelmatig te vinden in de sportschool en is zij zelfs een MyProtein-atleet. We kunnen dus wel stellen dat deze blondine een hardwerkende dame is.

 

Als een cowgirl op Instagram

Het zal je dan ook niet verbazen dat er op de Instagram van Danique Hosmar veelal sport gerelateerde content te vinden is. Waarbij zij regelmatig samenwerkingen met grote sportmerken te pakken heeft. Maar naast al het sporten vindt Danique het ook geen enkel probleem om prachtige foto’s van haar afgetrainde lichaam op sociale media te plaatsen. Nu is het weer raak en heeft Danique haar volgers verrast met een spannende foto in bikini, waarop zij de cowgirl uithangt. Al zien haar fans eerder een grote kans dat zij met dit weer een ‘kou-girl’ is.

Wij zijn niet de enige die fan zijn van deze blondine. Zo heeft zij zich de afgelopen twee jaar namelijk verzekerd van een plekje in de FHM 500 mooiste vrouwen van Nederland. Waarbij zij in 2021 op plaats 127 stond en in 2022 op plaats 142 stond. Wij gaan ervan uit dat Danique de komende jaren niet zo snel uit deze lijst zal verdwijnen, want deze bloedmooie verschijning wordt alleen maar mooier en mooier. Aanschouw het prachtplaatje van Danique als cowgirl hieronder en geniet:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Danique Hosmar (@danique.hosmar)