Daniel Radcliffe, hét Harry Potter-icoon

In augustus 2000 werd Daniel Radcliffe na verschillende audities, geselecteerd voor de rol van Harry Potter in alle acht films naar de populaire gelijknamige boeken van J.K. Rowling. Het leverde hem, en nog steeds anno 2023, wereldwijde bekendheid op. Naast zijn hoofdrollen in de populaire Harry Potter-reeks speelde hij ook nog in onder meer The Women in Black, The Lost City en Now You See Me 2.

Afgelopen jaren kwam daar in de vorm van de comedyserie Miracle Workers, waarin hij elk seizoen als een ander personage verschijnt. In de meest recente uitgave speelt Daniel Radcliffe Sid, een road warrior. Hij leeft in een postnucleaire, apocalyptische wereld met enkel een soort strak wit broekje in. Dat accentueert zijn waanzinnige transformatie dan wel weer.

Harry Potter-acteur verschijnt op de Miracle Workers set als heuse bodybuilder

De transformatie viel direct op bij de vele kijkers, die bewondering hadden voor de transformatie van de 34-jarige acteur. Daniel zag er namelijk ontzettend gespierd uit. Hij puilt uit met kloppende aderen terwijl hij het opneemt tegen vechtende robots. Zo kennen we hem toch niet. Bekijk de foto uit Miracle Workers hieronder en oordeel zelf:

daniel radcliffe harry potter-acteur gespierd