Bri stuurde een stoute foto naar haar vader

De dame waar het over hebben is de Amerikaanse Bri. Zij gaat door het leven als een succesvol model en heeft momenteel ruim 2.20 miljoen volgers op een platform waarop ze ‘content voor volwassenen’ deelt.

Dat Bri het maken van spannende content dus erg serieus neemt, is dan ook geen geheim. Dit heeft er echter wel in geresulteerd dat deze dame per ongeluk een hele stoute foto naar haar vader heeft gestuurd. Bri vertelt op Twitter dat zij de foto naar de verkeerde ‘daddy’ had gestuurd, waardoor haar vader enorm teleurgesteld in haar is. Hij wil niet dat zij terug naar huis komt. Daarom zoekt zij nog een plekje waar zij kan slapen in New York en wij hebben het idee dat binnen er no time veel mannen zich zullen aanbieden. Toch?

Ook op Instagram is ze populair

Verder trekt deze dame zich niet zoveel aan van haar vaders mening over haar foto en gaat zij vooral door met het plaatsen ervan. Zo is zij ook actief op Instagram, waar zij ruim 1.4 miljoen volgers heeft verzameld, die zij veelal voorziet van video’s waarin zij acteert en hele intieme poses aanneemt.

Tot slot is ook te zien dat Bri een sportieve dame is. Zo is zij veel te vinden in de gym en laat zij haar volgers maar al te graag meegenieten van haar work-outs video’s. Alleen gaat dit er – zoals je misschien wel kan verwachten – ook net even spannender aan toe dan bij de meeste dames op Instagram.