Ashley Kimberly Khloe Skönhet gaat voor een Barbie-transformatie

De naam Ashley betekent ‘schoonheid’ in het Zweeds. Ze heeft een indrukwekkende € 90.000 uitgegeven aan operaties om haar leven te transformeren tot dat van een levensgrote Barbie. Van vergrotingen tot neuscorrecties, ze heeft het allemaal gehad. Alsof dat nog niet genoeg is, staan er nog meer cosmetische ingrepen op haar verlanglijstje.

“Ik wil steeds verder gaan met mijn operaties. De volgende stap wordt het laten verwijderen van mijn ribben, samen met een borstvergroting en taille verkleining om die extra smalle taille te krijgen”, zegt Ashley vastberaden.

Inspiratie of over de top?

Voor sommigen is Ashleys uiterlijk nogal over de top, maar voor anderen een bron van inspiratie. Hoe dan? “Ik wil altijd mezelf kunnen zijn en doen waar ik zin in heb, inclusief de drang om mijn uiterlijk te veranderen.” 

Hoewel haar uiterlijk haar liefdesleven wat ingewikkelder heeft gemaakt, heeft ze geen spijt van haar keuzes. “De enige foute keuze die ik heb gemaakt, is mijn tijd verspillen aan vriendjes die het niet waard waren”, vertelt ze. You Go Girl! Dan maar alle tijd gebruiken om al het mogelijke aan jezelf te veranderen, toch?

Meer dan een ‘mooi’ gezicht

Ondanks haar uiterlijke transformatie is Ashley een vrouw met een gouden hart, dat op zoek is naar echte liefde en een stabiele relatie. Haar ‘ideale man’ moet goed, vriendelijk en oprecht zijn, met een flinke dosis humor. Zou jij swipen?

En hoewel ze momenteel tevreden is als model, is Ashleys ware passie om met kinderen te werken. Ze studeert momenteel psychologie aan de universiteit en hoopt dit jaar af te studeren. “Onderschat nooit een boek op basis van zijn omslag”, benadrukt Ashley. Ashley houdt van haar leven en zou dit voor geen goud willen inruilen. We kunnen zeggen wat we willen, maar zelfvertrouwen, dat heeft Ashley in ieder geval genoeg.