Wie is Daisy Keech?

De 21-jarige Daisy Keech is vooral bekend om haar populaire Instagram-account, waar ze vaak zonder broek te zien is. Nou ja, eigenlijk grotendeels van de tijd. Naast dat ze is ook populair is op haar YouTube-channel, post ze regelmatig vlogs en workout-video’s waarin ze laat zien hoe ze haar achterwerk traint. En dat Daisy mooie ronde billen heeft, wordt wel duidelijk in haar video’s, maar ook zeker op haar Instagram-foto’s

Ze heeft een tijdje onder vuur gelegen, omdat haar achterkant ‘onrealistisch mooi’ zou zijn. Binnen no-time ging de roddel op het internet rond dat het niet puur natuur zou zijn. En wij snappen de twijfel enigszins, aangezien het toch wel moeilijk te geloven is. Ze heeft die roddel trouwens snel daarna de wereld uit geholpen: ze had namelijk een video geplaatst waarin ze een plastisch chirurg laat bevestigen dat haar achterste niet nep is.

Ook in ons eigen land wordt er ieder jaar een prijs uitgereikt voor de vrouw met de mooiste achterste. Vorig jaar won de schaatsster Jutta Leerdam.

Oke, genoeg gepraat. Zie hieronder aan aantal foto’s van de Instagram van Daisy Keech:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Daisy Keech (@daisykeech)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Daisy Keech (@daisykeech)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dais (@daisykeech)