Een dagje varen in Nederland

De zomer is weer aangebroken en we hebben al een aantal snikhete dagen achter de rug. Op zo’n dag waarbij de temperatuur door het dak gaat, kunnen we een aantal dingen doen. Je gaat naar het strand, je zoekt de verkoeling op bij een zwembad of – het allerbeste om te doen – je gaat een dagje varen. Hiervoor zijn de Loosdrechtse Plassen dé place to be in Nederland. Het ligt in het midden van het land, wat betekent dat het voor het overgrote deel van Nederland vrij gemakkelijk te bereiken is. Vooral als je van de drukte van grote steden als Amsterdam of Utrecht weg wil vluchten, dan is dit de ideale spot. In zo’n half uur rijden met de auto bevind jij je in een totaal andere wereld.

De Loosdrechtse Plassen is het watersportparadijs van Nederland

Tussen de twee grote steden in vind je het grote watersport- en natuurgebied. Dit is niet alleen ideaal om een dagje te varen, maar ook om heel jouw zomerse weekend door te brengen. Denk aan een mini vakantie in eigen land, heerlijk.

Niet alleen de toegankelijkheid tot een groots vaargebied is een voorwaarde, maar natuurlijk ook het hebben van de juiste boot is een must. Slechts een klein percentage van de Nederlanders heeft een boot tot zijn beschikking. Dus wat doe je dan? Jazeker. Je gaat een boot huren in Loosdrecht. Bij Barqo zit je hoe dan ook op de juiste plek. Hier vind je namelijk boten in alle soorten en maten.

Huur een van deze toffe boten voor een top dag op het water

Wil jij met je vrienden gewoon van het zonnetje genieten en lekker ronddobberen in een stijlvolle sloep? Of ben jij met een toffe speedboot de Max Verstappen van de Loosdrechtse Plassen? Het kan allemaal. Kijk goed naar welk type boot jij verlangt en met hoeveel personen jij wilt genieten van het dagje varen.

Loosdrechtse Plassen bootje varen

Luxe Tender Sloep

Barqo €299 Shop nu
grote sloep huren

Prachtige reddingsloep met veel ruimte

Barqo €200 Shop nu

Wil jij je boot verhuren?

Ben jij de trotse bezitter van een boot en wil jij hier ook nog een lekker extra bedrag mee verdienen? Ook dat is mogelijk. Je kan je boot eenvoudig via Barqo verhuren.

View this post on Instagram

Sail together👫⛵️

A post shared by Barqo | Sail | Worldwide (@barqoclub) on

Andere activiteiten in Loosdrecht

We snappen best dat jij na een hele dag varen ook toe bent aan iets anders. Don’t worry, we’ve got your back. Je kan even van de boot afspringen om te Suppen, staand jezelf voortbewegen met een surfboard en een peddel. Eén van de grootste zomertrends van nu.

Ook is er in Loosdrecht genoeg te doen. Er zijn talloze monumentale boerderijen en kastelen te vinden. Mocht je toch toe zijn aan meer actie met jouw vriendengroep? Dan kan je ook gaan voor een karten of bowlen. Altijd een gezellige bezigheid voor jou en je maten.

Al met al is dit een ultieme mini-vakantie in eigen land. Trommel je vrienden of familie bijeen en plan jullie dagje weg.