Do It Yourself

Steeds meer mensen organiseren thuis hun eigen feestje aangezien ze dan alle touwtjes zelf in handen hebben. Zo kunnen ze zelf bepalen hoe ‘hun eigen club’ eruit gaat zien. Desperados wilt deze huisfeestjes met D-track naar een hoger level tillen. In de online show zal jij dan ook kunnen zien hoe jij van jouw huiskamer een bruut partypaleis maakt. Van partytenten tot lichtshows, alles is mogelijk.

D-track desperados MAN MAN

Dé Party Track van 2018

Alle huis, tuin en keuken-DJ’s en producers worden opgeroepen om hun allerbeste self made track in te sturen en mee te doen aan de strijd om de titel Dé Party Track van 2018, oftewel D-track. Alle grote Nederlandse DJ’s en producers zijn tenslotte ook begonnen op hun eigen slaapkamer. In de serie worden de ingestuurde tracks “geroast of geproost” door de hosts Abelmanbroer en Mikey Dinero, zelf artiesten die hun eigen nummers produceren en daardoor weten wat daar bij komt kijken. Elke aflevering worden ze geholpen door gasten. En niet zomaar gasten! Bizzey, Tony Junior, Geraldine Kemper, Gierige Gasten en Yung Internet komen langs, en schijnen samen met de hosts hun licht over de tracks. Elke aflevering kiezen ze een winnaar en bouwen ze een feestje in hun zelfgemaakt club.

Meedoen

Denk jij de D-track te hebben? Stuur dan een Soundcloud of Youtube link van jouw track naar dtrack@desperados.com of drop vanaf de eerste aflevering de link in de Youtube-comments. De track doet dan mee en komt misschien wel langs in één van de volgende afleveringen.