Custom BMW R80

Het bedrijf is ontstaan uit de voorliefde voor motoren van twee vrienden. Zij combineerden dit samen met hun achtergrond in engineering. Vanaf 2013 zijn zij bezig om de meest vette motoren op straat te krijgen en deze custom BMW R80 is daar een prachtig voorbeeld van. Zij wilden van de klassieke café racers een moderne variant maken die voldoet aan de wildste eisen van tegenwoordig.

Custom BMW R80 Cafe MAN MAN 1

Hoe ze dit doen? Dit doen ze zonder hun eigen visie te verloochenen: simplistisch, strak en snel. Dit kregen ze voor elkaar door de motor eerst te strippen van de huidige onderdelen om hem vervolgens op te bouwen met met de meest bijzondere onderdelen. Een perfecte samenhang van onderdelen van andere motoren en custom made onderdelen, iets wat de motor uniek maakt. Zo was er een aangepaste uitlaat aan toegevoegd in het chroom en de achtervork en monoshock veersysteem kwamen van een BMW R1100 RS. De andere vorken kwamen van een Yamaha R1 terwijl de body van de motor volledig gemaakt was door de mannen zelf. Al deze veranderingen hebben geleid tot een uniek exemplaar dat met zijn zwarte en zilveren accenten een genot is om naar te kijken.

Custom BMW R80 Cafe MAN MAN 2 Custom BMW R80 Cafe MAN MAN 3 Custom BMW R80 Cafe MAN MAN 11 Custom BMW R80 Cafe MAN MAN 13 Custom BMW R80 Cafe MAN MAN 10 Custom BMW R80 Cafe MAN MAN 9 Custom BMW R80 Cafe MAN MAN 4 Custom BMW R80 Cafe MAN MAN 14 Custom BMW R80 Cafe MAN MAN 8

Dat de BMW R80 een favoriet is onder garages is misschien geen verassing voor jou. Toch kan elke motor er totaal anders uit komen te zien. Deze BMW R80 custom bewijst dat ten zeerste.