In welke fase wil je betrokken raken

Als je echt van plan bent om in te stappen is het belangrijk om voor jezelf duidelijk te hebben wanneer. Wat is je doel met een dergelijke investering en hoe wil je dit doel bereiken? Wil je lang meedraaien in ’t proces, of ben je juist op zoek naar kortlopende investeringen? Het is dus essentieel dat je voor jezelf uitstippelt in welke fase je betrokken wil raken bij Cryptovaluta.

Zodra je dat duidelijk hebt – om persoonlijke redenen en na het opdoen van genoeg kennis – kun je beslissen welke van de drie besproken aspecten voor jou ’t meest relevant zijn. Wil je instappen door meteen Coins te kopen, ga je op zoek naar ICO’s (Initial Coin Offerings) of wil je juist op advies van een professional profiteren van de mogelijkheden die er zijn? Alledrie deze aspecten/ingangen hebben hun eigen voordeel.

Met deze drie manieren kun jij instappen in Cryptovaluta MAN-MAN

Investeren in coins

De eerste, misschien de meest voor de hand liggende optie is het kopen van coins. Wanneer je dit wil doen, zal je rekening moeten houden met een aantal facetten die belangrijk zijn voor jouw investering. Ten eerste is het van belang dat je weet wat de coin precies toevoegt aan het bestaande Crypto-milieu. Is het vernieuwend, worden er beloftes gedaan die je ook bij tientallen anderen terug kunt vinden – allemaal zaken waar je rekening mee dient te houden. Daarnaast wil je natuurlijk instappen op een gunstig moment. Koop nooit coins op een ATH (All-Time High) prijs, dit wordt sterk afgeraden. Je krijgt namelijk altijd te maken met prijscorrecties etcetera.

Houdt tevens rekening met het bedrag dat je wil investeren en de prijs van de coin op dat moment. Is er een vergelijkbare coin met een lagere prijs, kijk dan of die net zo veelbelovend is. Het is aan te raden om op zoek te gaan naar ‘nieuwe’ projecten en ideeën. Instappen in Bitcoin kan nu bijvoorbeeld nog steeds, maar wordt door kenners gezien als ‘de boot gemist’.

Bovenstaande aspecten zijn zeer belangrijk om jezelf wegwijs te maken, maar laat je niet overtuigen door anderen. Het gaat tenslotte om je eigen geld en dus ook je eigen keuzes. Inlezen is een must. Er schuilt namelijk veel meer achter die snel-stijgende grafiek dan je denkt. Probeer de markt te begrijpen, lees over de opzet van koerswijzigingen en vergaar zoveel mogelijk informatie over je gewenste investering.

Met deze drie manieren kun jij instappen in Cryptovaluta MAN-MAN

De start financieren met ICO’s

Voor veel mensen is ’t interessant om in te stappen in ICO’s. Deze zogenaamde Initial Coin Offerings worden vaak gezien als een soort van kickstart voor de nieuwe coin/firma. Het is de fase waarin de investeerder (jij dus) tegen een gereduceerd bedrag in staat wordt gesteld om coins of tokens te kopen. Je kunt dus op basis van verwachtingen van het bedrijf zelf en onderzoek dat jij doet, investeren in een coin of bedrijf gelieerd aan Cryptovaluta tegen een lagere prijs.

In goed uitgekozen gevallen kan dit betekenen dat je op een relatief korte tijd veel geld verdient. Het kan zomaar zijn dat bij daadwerkelijke lancering van de coin, de waarde ineens verdriedubbeld is – ten opzichte van jouw investering. Voor veel mensen is het dus een zeer interessante benaderingswijze. Door de vroege kans is er relatief weinig gevaar – mits je geluk hebt en de coin daadwerkelijk iets toevoegt.

Handelen met de kennis van professionals

Als laatste kun je natuurlijk ook – net als met traditionele investeringen – je geld uit handen geven. Je laat professionals in ’t vak dan besluiten wat er met jouw geld gaat gebeuren en hoe er ’t snelst of het veiligst rendement gemaakt kan worden. Op die manier hoef je zelf vrijwel geen tijd te investeren in informatie vergaren en kun je gebruik maken van ervaringsexperts. Voor veel mensen een goed alternatief – zeker wanneer ze een ‘groentje’ zijn wat betreft Cryptovaluta.

Zo komen er bijvoorbeeld steeds meer bedrijven die je helpen bij het monitoren en in kaart brengen van de beste ICO mogelijkheden. Een goed voorbeeld hiervan is ICO Headstart. Een Nederlands bedrijf dat erop gericht is om jou de beste opties te geven wat betreft het investeren in ICO’s. Samen met de community binnen het bedrijf én de experts wordt er door middel van verschillende toetsingen een groep van de beste ICO’s gevormd.

Met behulp van een door hen ontwikkeld keurmerk kun jij vervolgens kiezen uit een grote hoeveelheid ICO’s waarvan je denkt dat ze waardevol kunnen zijn. Zo wordt de kennis van de specialist gecombineerd met het grote denkvermogen van de community. Als gevolg daarvan krijg je de ideale bundeling voor het bepalen van relevante instapmogelijkheden en potentiële investeringen.

Maak bewuste keuzes

Alle drie deze mogelijkheden kunnen voor jou relevant zijn. Het ligt er een beetje aan waar je interesses liggen en wat je wil bereiken met je potentiële investering. Zorg wel dat je te allen tijde goed ingelezen bent en weet waar het over gaat. Zo kun je niet voor de gek worden gehouden en zie je gevaar daar waar het schuilt. Uiteindelijk gaat het toch om geld en dat willen we allemaal liever niet kwijt raken.