Nick Kyrgios wordt volwassen

Nick Kyrgios beleefde zijn grote doorbraak in 2014 toen hij Rafael Nadal wist te verslaan op Wimbledon. Ook is hij pas de derde speler die zowel Novak Djokovic als Roger Federer en Nadal wist te verslaan (de zogenaamde Big Three). Toch is niet alles positief aan de Australiër. Zo is hij regelmatig aan het ruziën met de tegenstander, het publiek of de scheidsrechter en hierdoor presteert hij wisselvallig. De afgelopen jaren gaat het echter veel beter – ondanks zijn vroege exit op de Australian Open van dit jaar. Zou dit aan zijn vriendin Costeen Hatzi liggen?

Misschien wel, want in een recent interview zei Kyrgios hierover: ‘Eerlijk gezegd heb ik het gevoel dat ik veel volwassener ben. Ik heb het gevoel dat als je ouder wordt, je je realiseert dat je dingen niet als vanzelfsprekend moet beschouwen, zoals hoe je je voelt, hoe je lichaam voelt. Ook heb ik nu een partner waar ik een toekomst mee zie en daar moet ik nu voor zorgen. Dus ik heb het gevoel dat mijn motivatie veel hoger is dan vroeger.’ 

Costeen Hatzi, de vriendin van Kyrgios

Costeen Hatzi is een 22-jarig model, influencer en social media-ster die extra beroemd werd dankzij haar relatie met Nick Kyrgios. In haar jeugd zat ze op een privéschool in Brisbane en haalde ze altijd de beste cijfers. Het is dus geen wonder dat ze op haar jonge leeftijd al een universitaire opleiding heeft afgerond. Ook is ze een ondernemend type en heeft ze een bedrijf dat producten voor je interieur maakt. Verder is op haar Instagram-profiel te zien dat ze vaak reclame maakt voor allerlei make-up-producten. Hieronder zie je wat voorbeelden van haar posts:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Costeen (@costeenhatzi)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Costeen (@costeenhatzi)