Satelite Island

Satelite Island is een eiland van 30 hectare in het D’Entrecasteaux kanaal in Tasmanië en je bent hier helemaal alleen. Het eiland is al enkele generaties in het bezit van de familie Alstergren en is nooit open geweest voor publiek. Tot nu. De laatste erfgenamen hebben namelijk besloten het eiland open te stellen voor publiek. Het eiland heeft een prachtige natuur en is omringd door helder blauw water. Je kunt hier vissen, kajakken, wandelen en barbecuen zonder dat je door iemand wordt gestoord, maar dit is niet het enige. Op het eiland staat namelijk een prachtige containerwoning die bij iedere natuur & interieurliefhebber tot de verbeelding spreekt.

containerwoning Tasmanië MAN MAN containerwoning Tasmanië MAN MAN containerwoning Tasmanië MAN MAN containerwoning Tasmanië MAN MAN containerwoning Tasmanië MAN MAN containerwoning Tasmanië MAN MAN containerwoning Tasmanië MAN MAN containerwoning Tasmanië MAN MAN
Photo’s by: Elise Hassey

Het interieur

Het interieur van deze containerwoning spreekt tot de verbeelding van iedere interieurliefhebber. De kleursamenstelling sluit naadloos aan op de kleuren van het eiland zonder dat het geheel weg valt. De stijl neemt je mee terug in de tijd maar straalt ook een nieuw soort modernisme uit dat je terug brengt naar de kern van ons bestaan. De pure natuurlijke en moderne stijl is alles wat je zoekt in een vakantiehuis.

containerwoning Tasmanië MAN MAN containerwoning Tasmanië MAN MAN containerwoning Tasmanië MAN MAN containerwoning Tasmanië MAN MAN containerwoning Tasmanië MAN MAN containerwoning Tasmanië MAN MAN
Photo’s by: Elise Hassey

Wij zouden het geen probleem vinden om hier onze vakantie te spenderen en te genieten van een waanzinnig huis dat is omringd door de betoverende natuur. Wil je toch liever een onbewoond eiland? Dit privé-eiland is de perfecte vakantie voor jou en je vrienden.