Contactloos betalen met je horloge

Nogmaals: alles moet sneller en eenvoudiger. Al enige tijd is het mogelijk om met wearables af te rekenen, van verschillende horloges tot ringen. Nu kan Swatch als gerenommeerd Zwitsers horlogemerk natuurlijk niet achterblijven en lanceren ze SwatchPAY!. Hiermee kunnen we nu zelfs met ons Swatch horloge contactloos betalen. Iets wat we jaren geleden nooit hadden kunnen dromen wordt werkelijkheid. Na succesvolle lanceringen in onder andere China en Zwisterland komt SwatchPAY! nu naar ons land. Hiermee wordt contactloos betalen eenvoudiger dan ooit tevoren.

De mannen hebben de keuze tussen het twee zwarte klassieke modellen en twee donkerblauwe horloges. Voor de vrouwen is er een roze en een witte variant.

sa02_svib105-1300_Print

BLACKBACK PAY!

Swatch €75 Shop nu
sa02_svim100-5300_Print

GRAPHITE PAY!

Swatch €75 Shop nu
sa02_svin103-5300_Print

OCEAN PAY!

Swatch €75 Shop nu
sa02_sviw109-1300_Print

MAGIC PAY!

Swatch €75 Shop nu

 

 

Vanaf nu laat jij jouw portemonnee thuis en betaal je met jouw horloge – MAN MAN

“Constante innovatie is een belangrijk onderdeel van het DNA van Swatch”, zegt Carlo Giordanetti, Creative Director van Swatch. “Deze nieuwste lancering, met de introductie van deze snelle en eenvoudige autorisatie maakt het eenvoudiger dan ooit om altijd en overal te betalen. SwatchPAY! is eenvoudig, stijlvol en Swatchy.”

 

Onder de wijzerplaat is een NFC-radiochip geplaatst die het contactloos betalen mogelijk maakt. Wanneer jij een op deze manier wil betalen, hoef je slechts je pols naast de contactloze betaalterminal bij de kassa te plaatsen. Er wordt op dat moment betalingsinformatie uitgewisseld tussen de terminallezer en de chip, and that’s al it takes! Bovendien wordt er bij dit proces – in tegenstelling tot betalen met je smartphone – uitsluitend energie gebruikt van de betaalterminal, waardoor de batterijen van het SwatchPAY! horloge er niet onder lijden.

SwatchPAY! in Nederland

In Nederland is er vrijwel geen plek waar je niet contactloos kan betalen. ABN AMRO gaat van start als eerste partner van het SwatchPAY! systeem. Doe jij jouw dagelijkse betalingen via een andere bank? Don’t worry. Vanaf januari 2020 sluit Rabobank zich aan bij en andere banken zullen snel volgen.

Maar hoe ga je dan aan de slag? Kies jouw favoriete SwatchPAY! model, download de officiële SwatchPAY! app op je telefoon, activeer het horloge in een Swatch Store en je bent ready to go. 

swatchpay! contactloos betalen met horloge

Het zijn en blijven horloges, dus natuurlijk is er ook aan het stijlelement gedacht. Swatch komt met zes verschillende SwatchPAY! modellen, er is dus voor ieder wat wils. Ze zijn allen 100% Swiss Made en 30 meter / 3 bar waterbestendig. Ga voor jouw favoriete horloge en betaal sneller dan ooit tevoren.