Conor McGregor sloopt bus

Conor McGregor heeft door de jaren heen een horde aan fans verkregen. Door zijn markante persoonlijkheid en zijn vechtersmentaliteit is hij een van de meest besproken personages van deze tijd. Toch staat hij niet altijd positief in het daglicht.

conor mcgregor opgepakt man man

De ravage vond plaats in de garage van het Barclays Center, waar hij samen met een aantal andere een bus met vechters bestormde. McGregor gooide een steekwagen tegen de ruit van de bus. Met deze actie heeft hij de Amerikaanse vechter Micheal Chiesa verwond, die daardoor mogelijk niet het gevecht aangaat komend weekend. Daarnaast vernielde hij nog een aantal andere spullen in de garage. De bewakers moesten de groep agressievelingen in bedwang houden en één van de bewakers hield daar zelfs een gebroken hand aan over. Over de aanleiding van het gedrag van de Notorious valt nog te twisten. Allereerst wordt er beweerd dat McGregor bang is zijn titel te verliezen. Dit lijkt echter niet te kloppen en willen wij bij deze uit de wereld helpen.

Een geloofwaardigere optie geeft Ariel Helwani van MMA Fighting. Hij geeft aan dat er een langlopende vete gaande is tussen McGregor en Khabib Nurmagomedov. De laatstgenoemde zou het zaterdag de opnemen tegen Max Holloway. Hij had eerder deze week een confrontatie met Artem Lobov, één van de beste vrienden van McGregror. Dit schoot de Ier in het verkeerde keelgat. Het is in ieder geval wel duidelijk dat de UFC er alles behalve blij mee is. De baas van UFC, Dana White, is helemaal klaar met de Ier en al zijn acties die de vechtsport schaden. Ontslag van de sporter of zelfs verdergaande acties zullen aanstaande zijn. Dit kan mogelijk wel het einde zijn van de carrière van de veelbesproken vechter.

Na enige onduidelijkheid heeft Conor zichzelf inmiddels bij de politie aangegeven. Wij zijn benieuwd wat de daadwerkelijke sancties van de UFC en politie zullen zijn.