1. Het is altijd fijn als een vrouw ons vertrouwt

Alle relaties hebben zo zijn ups en downs en dit kan veel onzekerheid met zich meebrengen, daarom is het fijn als om herinnerd te worden aan het vertrouwen in ons.

dat je hem ondanks alles nog steeds voor de volle honderd procent vertrouwd en daar nooit aan twijfelt. Wedden dat hij hier helemaal van op veert en jullie band steeds sterker wordt? Vertrouwen is namelijk echt dé basis voor iedere relatie!

2. Een compliment over intelligentie 

In de media zie je vaak terugkomen dat mannen oppervlakkig en onvolwassen zijn en natuurlijk hebben wij zo onze momenten. Maar dit neemt niet weg dat we het fijn vinden om soms ook gecomplimenteerd te worden op onze intelligentie.

complimenten voor mannen

3. Ik ben trots op je

Het is altijd leuk om te horen dat iemand trots op je is als je iets hebt bereikt en dat voelen wij mannen ook zo. We zijn namelijk enorm prestatiegericht en vinden het dan ook fijn om zo nu en dan bevestiging van onze partner te kunnen krijgen.

4. Jij laat mij altijd lachen

We vinden het natuurlijk ook lekker om af en toe de lolbroek uit te hangen. Of het nou in een vriendengroep is of met onze partner, stiekem doen we dit vaak ook om indruk te maken op anderen. Als een ander echt om ons lacht, geeft dit ons een goed gevoel.

5. Je betekent ontzettend veel voor mij

Dit is een wat diepgaander complimentje, maar ook dat is op zijn tijd ook heel lekker. Het is fijn om gewaardeerd te worden en een beetje ‘onmisbaar’ te zijn.

welke complimenten een man

Natuurlijk vinden vrouwen het ook fijn om complimentjes te krijgen, dus lees snel ons eerder geschreven artikel over goede complimenten voor vrouwen.