Christian Bale is een van de bekendste Batman-acteurs ooit

We kennen Christian Bale allemaal nog goed van Batman Begins (2005), The Dark Knight (2008) en The Dark Knight Rises (2012), maar tegenwoordig is het Robert Pattinson die de rol van deze superheld vertolkt. In de toekomst kan Bale echter terugkeren, maar dan moet ook Christopher Nolan terugkeren. Bale benadrukte dit onlangs in een interview met ScreenRant: ‘Ik had een pact met Chris Nolan. We zeiden: ‘Hé, kijk. Laten we drie films maken, als we het geluk hebben om dat te doen. En laten we dan weglopen. Laten we niet te lang blijven hangen. Maar als Chris Nolan ooit tegen zichzelf zou zeggen: “Weet je wat, ik heb nog een verhaal te vertellen!” dan zal ik erbij zijn als hij een rol voor mij ziet.’

Toch benadrukt Christian Bale dat mensen niet te vroeg moeten juichen: ‘Niemand heeft het ooit tegen me gezegd. Niemand heeft het naar voren gebracht. Soms zeggen mensen tegen me: “Oh, ik hoor dat je bent benaderd en ze dit en dat hebben aangeboden.” En ik heb zoiets van: Dat is nieuws voor mij. Niemand heeft dat ooit gezegd.’

batman christian bale

Gemixte reacties op Twitter

Op Twitter wordt er zowel positief als terughoudend gereageerd op deze uitspraken. Zo laten sommige mensen weten dat hij direct teruggehaald moet worden, maar anderen zijn juist van mening dat het afbreuk zou doen aan zijn eerdere acteerprestaties. Zijn vertrek zou perfect getimed zijn en hem nu weer van stal halen zou alleen maar teleurstellend eindigen. Wat denken jullie? Zou je een terugkeer van Christian Bale toejuichen?