Een gestoord themapark

OMG Heartbeat Paradise heeft twee grote themagebieden die je meenemen op een reis “naar de hemel en de aarde”. Aan de ene kant heb je het Heartbeat Park, waar je de lucht in gaat met attracties die je doen zweven, zoals luchtcarrousels en gigantische schommels. Aan de andere kant kun je de ondergrondse wereld verkennen met de Tongtian River Cruise, een fantasierijke tocht door een mysterieuze ondergrondse rivier. Dit park biedt een volledige panoramische beleving die niet alleen gezien en bezocht kan worden, maar ook echt geleefd.

Waarom je dit niet wilt missen

Van jong tot oud, er is voor ieder wat wils in OMG Heartbeat Paradise. Voor kinderen zijn er educatieve speelplekken waar ze kunnen leren over de wonderen van de natuur. Jongeren kunnen hun grenzen verleggen en zich volledig laten gaan in de spannende attracties. En zelfs voor ouderen biedt het park een kans om de jeugdige energie weer op te zoeken te midden van het prachtige berglandschap.

Een van de absolute hoogtepunten is de kartbaan. Dit is geen gewone kartbaan, maar een parcours dat je langs adembenemende uitzichten en door spannende bochten voert. Het is een ervaring die je niet snel zult vergeten en zeker iets om over naar huis te schrijven.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door China Citywalk (@chinacitywalk)

Beoordelingen en ervaringen van het park

Met een score van 4.6/5 uit meer dan 5000 beoordelingen is het duidelijk dat bezoekers razend enthousiast zijn over OMG Heartbeat Paradise. Bezoekers prijzen de aandacht voor detail en de onvergetelijke ervaringen, zelfs als het park niet helemaal kan tippen aan de allure van Disney. Maar dat mag de pret niet drukken, want dit park biedt iets unieks wat je nergens anders vindt.

Dus, als je klaar bent voor een avontuur dat je hart sneller laat kloppen, zorg dan dat OMG Heartbeat Paradise bovenaan je lijstje staat. Of je nu komt voor de adembenemende kartbaan, de spannende luchtattracties of de magische ondergrondse avonturen, dit park heeft het allemaal. Ben jij klaar voor de reis van je leven?