De Lamborghini Go-Kart zit op een Ninebot miniatuur tweewielige elektrische scootermotor die kan worden verwijderd van de basis van de kleine racer en onafhankelijk kan worden gebruikt. Ondanks deze scooterbasis heeft de vierwieler van €1.225 volgens Xiaomi “klassieke Lamborghini-elementen” Die je al gauw kunt aflezen van de iconische gele verf is en de raceauto-achtige achtervleugel. De kleine Lambo krijgt een beperkte release en elke skelter krijgt zijn eigen chassisnummerplaat. Dus wees er snel bij.

Vermogen van de Go-Kart

De kern van de Go-Kart is opgebouwd uit roestvrijstaal die zo’n 100 kilo met zich mee kan sleuren. Dus mocht je een zomer achter de rug hebben waar eten en drinken centraal stond, moet je even kijken of deze aankoop momenteel wel geschikt voor je is. En anders maak je er even iemand anders blij mee, dat kan natuurlijk ook. De Go-Kart kan topsnelheden van 40 km per uur bereiken en kan zo’n 62 ronden rijden op een racecircuit van pak ‘m beet 400 meter. Mede mogelijk gemaakt door het 432-watt batterijpakket.

Go-Kart

Ook nadat de zon onder is gegaan kan je lekker blijven doorscheuren, mede dankzij de felle blauwe LED-lichten. Mocht je toch crashen, don’t worry. Aan de zij- en achterkant zitten anti-botsingsbarrières om de schade aan je voertuig en jezelf te beperken. De achterbanden zijn op maat gemaakt voor driftvermogen, terwijl de voorbanden veel grip hebben voor veiliger bochtenwerk.

Bulderend Lamborghini geluid

Qua rijeigenschappen heeft de skelter verschillende aspecten die specifiek voor driften en racen zijn opgenomen, zoals aangepaste achterbanden en vier verschillende rijmodulen die kunnen worden geselecteerd in de app. Om het Lamborghini-achtige gevoel tot in de puntjes na te bootsen, zal de kart ook worden geleverd met vier luidsprekers die fungeren als simulatiesysteem, die het geluid van een echte Lamborghini-motor zal nabootsen. Harder zul je er niet doorgaan, maar perceptie voelt soms even erg aan als de werkelijkheid. Denk maar eens aan de Pokemon kaarten die je vroeger tussen de spaken van je wiel stopte. Dit kan je daarmee goed vergelijken.

Lambo

Er zijn van die dingen die rechtstreek uit je stoutste kwajongens dromen komen vallen en dit maakt daar vast en zeker deel vanuit. Vanaf nu kan die droom werkelijkheid worden. Hier kan je hem verwezenlijken. Zet wel even de automatische vertaler aan, tenzij je Chinees kan begrijpen.