Een kijkje in de meest gevaarlijke wijken van Chicago

Chicago P.D. neemt de kijkers mee naar de straten van de Amerikaanse stad Chicago en telt momenteel al tien seizoenen, waar binnenkort dus het elfde seizoen aan wordt toegevoegd. Zo onderzoekt de inlichtingeneenheid van de Chicago P.D., die geleid wordt door sergeant Hank Voight, de meeste bijzondere en ernstige misdaden van de stad. De groep zet zich in om de stad te beschermen en de waarheid te achterhalen, maar ondertussen moeten ze er ook voor zorgen dat de vrede in de gemeenschap goed bewaard wordt.

Dankzij de spannende verhaallijnen en de diverse en complexe personages zit elke aflevering vol verrassingen. De kijker wordt met deze serie uitgedaagd om de vraagstukken van elk misdrijf op te lossen. Ondanks dat er natuurlijk veel actie en spanning in de serie te zien is, weergeeft de serie ook de vele morele dilemma’s waarmee de verschillende personages in de serie dagelijks mee geconfronteerd worden. Het gaat dus een stuk dieper en laat het ook verschillende andere kwesties zien.

IMDb-score en de reacties van kijkers over Chicago P.D.

De serie scoort op IMDb een goede 8.1 van de 10 sterren en op Rotten Tomatoes krijgt Chicago P.D. een publieksscore van 90%. En ook de reacties van de kijkers liegen er niet om, want aan de reacties te zien zijn vele mensen inmiddels verslaafd geworden aan deze serie. Wij hebben een aantal reacties van de kijkers thuis op X (voorheen Twitter) voor jullie geselecteerd:

Bekijk hieronder de trailer:

Het elfde seizoen zal vanaf 17 januari op Amazon Prime Video te zien zijn.