Cece is de knapste vrouw in de serie New Girl

In de Amerikaanse serie New Girl speelt Hannah Simone de rol van Cecilia “Cece” Parekh. Zij is de beste vriend van Jess sinds de kindertijd. Ze is een brutaal en intelligent model. Hoewel ze vrij serieus is, houdt ze ook van feestjes en dronken worden. I

n de serie komen haar ouders uit India, maar in het echt is alleen haar vader afkomstig uit India terwijl ze een Engelse moeder van Duitse, Italiaanse en Grieks Cypriotische afkomst heeft. Hannah Simone is een echte globetrotter en heeft op drie continenten geleefd. Zo heeft ze bijvoorbeeld als een fashion model gewerkt als 13-jarige in Cyprus. Daarna verhuisde ze naar New Delhi om uiteindelijk in Canada terecht te komen. Hier begon ze haar succesvolle acteerloopbaan. Naast een dozijn aan films heeft ze ook in ongeveer 15 series gezeten. De inmiddels alweer 40-jarige actrice is bovendien gelukkig getrouwd met muzikant Jesse Giddings in 2016 nadat ze al vier jaar een relatie hadden. Uiteindelijk kondigde Simone een zwangerschap aan in april 2017 and gaf ze geboorte aan haar zoon in begin augustus 2017.

In de Amerikaanse sitcom New Girl is Cece een van de aantrekkelijkste dames van de cast. De serie die tussen 2011 en 2018 liep was ook gevuld met actrices zoals Zooey Deschanel die de rol van haar goede vriendin Jessica Day speelt. De serie is op Netflix te bekijken en zeker de moeite waard. Net als deze andere comedyseries. Als je het samen met je vriendin gaat kijken dan hebben zowel jij als zij het namelijk naar je zin met deze aantrekkelijke sterrencast.

De Instagram van Hannah Simone

Kijk je de serie ook al jarenlang dan ben je misschien wel benieuwd geworden hoe Cece er in het echt uitziet en vandaar dat we wat foto’s voor je op een rijtje hebben gezet:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hannah Simone (@therealhannahsimone)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hannah Simone (@therealhannahsimone)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hannah Simone (@therealhannahsimone)