Wordt deze serie een Bodyguard 2.0?

Heb je toevallig de Netflix mini serie Bodyguard gezien? Nee? (Dat is wel een échte aanrader!) In de serie speelt Richard Madden de oorlogsveteraan David Budd, die toegewezen wordt om de minister van Buitenlandse Zaken te beschermen. Zij wordt gespeeld door Keeley Hawes. Ondanks dat David haar eigenlijk hoort te beschermen, verschillen de twee enorm als het gaat over het gebied van politiek. Zo kan het best wel eens zijn dat de twee elkaars grootste vijanden worden.

catidel serie richard madden nieuw

Klinkt dit als een serie die jij leuk zou vinden? De nieuwe serie waarin Richard Madden de hoofdrol speelt, is een soortgelijke serie. Je zou dan wel kunnen zeggen dat het een soort Bodyguard 2.0 is. Ook in de nieuwe serie is enorm veel actie te zien en zit je constant op het puntje van je stoel.

Citadel is de nieuwe serie met Richard Madden

De nieuwe serie waarin Richard Madden de hoofdrol speelt heet Citadel. De serie speelt zich acht jaar na de val van Citadel af. Citadel is een wereldwijd spionagebureau met de taak om wereldwijd de veiligheid van de mensheid te handhaven. Het hele bureau werd vernietigd door verschillende agenten van Manticore, een genootschap dat de wereld manipuleert. Toen de val van het citadel plaatsvond zijn ook de herinneringen van elite-agenten Mason Kane (Richard Madden) en Nadia Sihn (Priyanka Chopra Jonas) gewist toen ze nog net wisten te kunnen ontsnappen. Sindsdien zijn ze altijd ondergedoken gebleven en hebben ze een nieuw leven opgebouwd.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Richard Madden (@maddenrichard)

Op een dag wordt Mason opgespoord door zijn vroegere Citadel-collega, Bernard Orlick (Stanley Tuccic), die hem vraagt om hem te helpen de nieuwe opkomst van de Manticore te stoppen. Mason wil hem helpen, maar heeft wel zijn partner Nadia weer nodig. Zijn eerste stap is dan ook om haar te zoeken en dan om de wereld te redden.

Waar en wanneer kan je de serie Citadel kijken?

De serie is vanaf vrijdag 28 april te zien. Jammer genoeg is Citadel wel alleen maar te zien op Amazon Prime Video.Ben jij ook zo benieuwd naar de nieuwe serie met Richard Madden? Kijk dan hieronder nog even de trailer: