De verhaallijn van “Castle”

In de serie Castle worden we meegenomen in het vreemde leven van schrijver Richard Castle (gespeeld door Nathan Filion). Waarom zijn leven vreemd is? Moorden uit zijn misdaadboeken worden realiteit en zo vraagt rechercheur Kate Beckett (gespeeld door Stana Katic) hem om nodige hulp. Castle wordt de belangrijkste hulp van de New Yorkse politie, en helpt hen met het oplossen van de heftige misdaden die worden gepleegd.

Check hieronder de trailer van “Castle”:

 

De serie is te bekijken op Disney+

Helaas is de serie niet overal te bekijken. Heb jij alleen een account op Netflix of HBO Max? Dan moeten we je teleurstellen. Je kan deze steengoede serie alleen kijken op Disney+. De serie is uitgebracht op 2009 en het laatste seizoen kwam in 2016 uit. Leuk feitje: ben jij op zoek naar een serie waarmee jij de komende periode wel zoet bent, dan is dit een goede tip. Castle telt maar liefst 173 afleveringen in totaal.

Beoordelingen van IMDb en Rotten Tomatoes

Het is een oude serie dus, maar dat betekent niet dat hij slecht is, want op bekende websites zoals IMDb en Rotten Tomatoes zijn ze meer dan tevreden over deze serie. IMDb geeft deze serie namelijk 8.1 / 10 sterren, ver bovengemiddeld. Ook bij Rotten Tomatoes valt hij goed in de smaak. Daar krijgt Castle 82% van de 100%. Je zou dus zeker je tijd eraan kunnen besteden. Hieronder nog wat positieve reacties van X (voorheen Twitter):