Après-ski dorp + Silent Après-ski

Als je het over Het Amsterdamse Winterparadijs hebt, dan heb je het ook over winter(sport) en bij wintersport hoort natuurlijk Après-ski. Het is de tijd van de dag dat de zon achter de bergen zakt, maar de sfeer in de bergen, of wat hier het geval is de Après-ski almhutte, begint op te warmen. Let hierbij wel op dat minimumleeftijd voor de Après-ski 21+.

winterparadijs apres ski

Het kan natuurlijk zo zijn dat je geen zin hebt in al dat geschreeuw van iedereen. Dan heb je daar de Silent Après-ski. Zo dans je op muziek die alleen jullie horen. In deze speciale schirmbar kun je, zonder dat iemand het hoort, ongegeneerd meezingen met de lekkerste hits en foute Duitse schlagers.

Line up aan artiesten

En natuurlijk is er ook dit jaar weer genoeg muzikaal entertainment op Het Amsterdamse Winterparadijs. Van lekker meezingen met Tino Martin of Xander de Buisonjé tot aan dansen in de (silent) après-ski. Bekende artiesten betreden het grote podium voor een echt winterfeest. Zij zullen de sterren van de hemel zingen en jou de avond van je leven bezorgen. Zo zullen naast Tino Martin en Xander de Buisonjé ook Flemming, Zoë Tauran, Jeroen van der Boom, Joël Borelli, Bilal Wahib, Emma Heesters en Snelle het podium in Amsterdam betreden.

amsterdamse winterparadijs optredens artiesten

Winterse games

Bij een winterparadijs horen natuurlijk ook winterse games. Zo heb je de curlingbaan die elke dag om 9:00 uur opent. Tot 12:00 uur is de curlingbaan open voor iedereen. Daarna kun je je baan reserveren via de ticketshop. Op de baan liggen de curlingstenen en bezems klaar om mee te spelen. Ook liggen er speciale antislip zooltjes voor je schoenen zodat je niet uitglijdt. Op locatie is er iemand aanwezig die je de spelregels kan uitleggen en op weg kunt helpen om te beginnen.

curling winterparadijs

Ook is er zowel een binnen- als buitenschaatsbaan. En wat ook nog een ideaal is, is dat wanneer je geen eigen schaatsen, er dan gratis schaatsen beschikbaar zijn bij de schaatsbaan.

Bier, bier én bier aan de grote biertafels

De naam zegt het eigenlijk al, het draait hier voornamelijk om bier en lekker genieten van de muziek. Je kunt een biertafel huren, waar jullie met 16 personen aan kunnen zitten. Let er wel op dat de drankjes en entreetickets niet bij de reservering zijn inbegrepen. Wel kan je ervoor zorgen dat het bier al koud voor jouw gezelschap staat. Je hoeft in de shop alleen maar voor een tafel inclusief 20L bierfust kiezen.

winterterras amsterdam 2023

Het Amsterdamse Winterparadijs is van 14 tot en met 30 december 2023. Bekijk deze link voor tickets.