De mooiste bilpartij van het internet

Je ziet het tegenwoordig heel erg vaak, vooral op social media: dames met een getrainde bilpartij. Sommige vrouwen, net zoals Casi Davis, trainen hier ontzettend hard voor. Ze staan regelmatig in de sportschool te squatten voor een groter achterwerk.

 

Er zijn ook dames die het een stukje anders aanpakken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Kim Kardashian. Zij liet haar achterste vergroten door een chirurg, zo kan het natuurlijk ook. Toch zijn wij meer fan van de afgetrainde booty, zoals die van Cassandre Davis.

Het lichaam van Cassandre Davis

Je zou haar kunnen kennen van haar korte relatie met een van de beste voetballers ooit: Cristiano Ronaldo. De Portugese superster is een aantal keer met ‘Casi’ gespot in Miami.

Niet alleen de achterste van Cassandre is ontzettend afgetraind, maar ook de rest van haar lichaam is om door een ringetje te halen. Ze ziet er fantastisch uit en dat laat ze voornamelijk blijken op Instagram. Ze plaats hier regelmatig foto’s van haar eigen lichaam in de mooiste, schaarste kledij. Dat mensen hier graag naar kijken, dat blijkt wel uit het aantal volgers. Momenteel staat de teller op maar liefst 1,4 miljoen volgers!

Wij selecteerden een aantal foto’s en video’s van de Instagram van de prachtige dame hieronder: